«O Βαλμπουενά είχε πρόταση να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό αλλά θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο»

Ματιέ Βαλμπουενά

i

© Tourette Photography

«O Βαλμπουενά είχε πρόταση να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό αλλά θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:47 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 03.07.2023

Πρόταση για να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός φαίνεται πως είχε ο Ματιέ Βαλμπουενά, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το γαλλικό ΜΜΕ «RMC Sport».

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ετοιμάζεται να κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό, αφού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον ενημέρωσε πως δεν τον έχει στα πλάνα του. Ως εκ τούτου, ο Γάλλος άσος αναμένεται αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, έπειτα από τέσσερεις επιτυχημένες σεζόν με τη φανέλα της.

Πρόταση για πόστο στον Ματιέ Βαλμπουενά

Ωστόσο, ο ίδιος δεν σκοπεύει να «κρεμάσει» τα παπούτσια του αφού θεωρεί πως μπορεί ακόμα να προσφέρει πράγματα μέσα από το γρασίδι. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να απορρίψει την προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως ανέφερε σε δημοσίευμα του το δημοφιλές Μέσο «RMC Sport».

Πιο αναλυτικά, η διάσημη γαλλική ιστοσελίδα υποστήριζε σε δημοσίευμα της πως ο Ολυμπιακός ήθελε να κρατήσει τον Γάλλο στην ομάδα, όχι όμως από το ρόλο του παίκτη. Έτσι του πρότεινε να αναλάβει πόστο στην ομάδα, όμως ο δεύτερος αρνήθηκε την πρόταση θέλοντας να συνεχίσει να παίζει. Μάλιστα, πλέον, στα πλάνα του είναι να βρει τη νέα του ομάδα και μένει να φανεί ποια θα είναι αυτή.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, σε τέσσερις σεζόν με τους Πειραιώτες, αγωνίστηκε σε 150 αγώνες, πετυχαίνοντας 18 γκολ και 43 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στην τελευταία σεζόν έπαιξε 29 παιχνίδια (4 γκολ, 4 ασίστ), με τα επτά από αυτά ως βασικός.