Ο Τζολάκης αρέσει (και) στο εξωτερικό...
i

© Intime

Ο Τζολάκης αρέσει (και) στο εξωτερικό...

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:04 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:50 - 03.07.2023

Αρκετές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν στα ραντάρ τους τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος έχει πείσει με τις εμφανίσεις του πως αξίζει.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει «εξάγει» πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έπεισαν με το ταλέντο τους πως αξίζουν το παραπάνω βήμα. Παραδείγματα όπως ο Κώστας Τσιμίκας ή ο Κώστας Μανωλάς αποτυπώνουν την... καλή παραγωγή παικτών από τους Πειραιώτες. Στα ραντάρ ομάδων ήρθε να προστεθεί, λοιπόν, ένας ακόμα Κώστας!

Ο λόγος για τον Τζολάκη ο οποίος αποτελεί «μήλον της έριδος» για αρκετά κλαμπ, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Κάποια από αυτά, μάλιστα, προσέγγισαν την ομάδα, προκειμένου να πληροφορηθούν για εκείνον. Ο λόγος που ο ίδιος αποτελεί πόλο έλξης φυσικά προέρχεται από τις καλές του εμφανίσεις, όσες φορές κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία των «ερυθρόλευκων».

Στην κούρσα των τερματοφυλάκων φέτος μπορεί να μην ήταν πρώτος, αφού ο ρόλος αυτός ανήκε στον Πασχαλάκη και για κάποιο διάστημα στον Βατσλίκ, εντούτοις όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί! Τρανό παράδειγμα η αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη, με τον νεαρό γκολκίπερ να σταματάει κάθε φάση των «κίτρινων» και τελικά να αποκρούει και πέναλτι. 

Φυσικά, αυτή είναι μία από τις πολλές φορές που ο Τζολάκης ήταν εκεί για την ομάδα του. Συνυπολογίζοντας πως είναι μόλις 20 χρονών, επομένως, έχει ακόμα χρόνο να βελτιωθεί, αναμενόμενο ήταν να συγκεντρώσει μνηστήρες γύρο από το όνομα του. Από μεριάς Ολυμπιακού δεν είναι απίθανο να τον παραχωρήσει ως δανεικό, προκειμένου να μαζέψει εμπειρίες.

Τι εστί Τζολάκης;

Ο Τζολάκης γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 2002 στα Χανιά και από μικρός λάτρευε τη... στρογγυλή θεά! Ο νεαρός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πλατανιά, ομάδα από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2018 για την Κ19 του. 

O ίδιος έπεισε τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας να τον ενσωματώσουν στο ρόστερ της και την αρχή έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον εμπιστεύτηκε στην προετοιμασία της ομάδας το 2019 και τον συμπεριέλαβε στους ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην Πολωνία. Σημειωτέον, πριν αναχωρήσει ο, τότε, 17χρονος Τζολάκης έδινε εξετάσεις στο σχολείο του για να περάσει στην τρίτη λυκείου. 

Τα στοιχηματικά φαβορί για την κατάκτηση της επόμενης Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:08 - 03.07.2023

Τα στοιχηματικά φαβορί για την κατάκτηση της επόμενης Super League

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται ΑΕΚ και Ολυμπιακός όσον αφορά την κατάκτηση της επερχόμενης Super League, ενώ ο δευτεραθλητής της φετινής σεζόν, Παναθηναϊκός, βρίσκεται λίγο πιο μακριά από την κούρσα.

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια από τα οποία τα έξι αφορούσαν και ευρωπαϊκές διοργανώσεις (τέσσερα σε προκριματικά Champions League και δύο σε ομίλους του Europa). Mε τα «ερυθρόλευκα» έχει κατορθώσει να κρατήσει το μηδέν σε 14 παιχνίδια.