Στην Αυστρία τα νέα πρόσωπα όταν…

Αντόνιο Κορδόν - Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Στην Αυστρία τα νέα πρόσωπα όταν…

Διονύσης Βερβελές 13:57 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 03.07.2023

Ορατό το να πετάξει η ομάδα για την Αυστρία χωρίς κάποια μεταγραφή στην αποστολή!

Η αντίστροφη μέτρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία, έχει αρχίσει για τα καλά. Οι «ερυθρόλευκοι» πετούν την Τετάρτη κι εκεί θα παραμείνουν για δύο εβδομάδες, δίνοντας και τρία φιλικά. 

Το θέμα είναι πως οι ημέρες περνούν, αλλά ως τώρα δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση ποδοσφαιριστή. Εδώ στο SPORTAL, έχουμε επισημάνει τη στάση του Κορδόν και δεν έχουμε σκοπό να… τρελάνουμε τον κόσμο με διακόσια ονόματα. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, τρέχει εξ’ ολοκλήρου το κομμάτι των μεταγραφών. 

Αυτός μιλάει με ατζέντηδες αλλά και με ομάδες του εξωτερικού, αυτός με τον Μαρτίνεθ θα κρίνουν το μεταγραφικό πλάνο. Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για αρκετές θέσεις. 

Η συμφωνία με τον Ισπανό προπονητή, έδειχνε εξελίξεις, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν να παρουσιάζουν τις εμφανίσεις χωρίς μεταγραφή και τώρα να εμφανίζονται έτοιμοι να πετάξουν για την προετοιμασία τους, χωρίς κάποια. Και αυτή τη στιγμή, είναι ορατό το ενδεχόμενο, στο αεροπλάνο την Τετάρτη (5/7), να μην μπει κάποιο νέο πρόσωπο. 

Δείχνει να είναι το πιο πιθανό σενάριο. Τι σημαίνει αυτό; Ο Κορδόν, εξακολουθεί να μην ανησυχεί! Πιστεύει πως υπάρχει χρόνος, πως θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να είναι πιστός στο πλάνο του. Το είπε στους δημοσιογράφους, το λέει καθημερινά στους ανθρώπους των Πειραιωτών που είναι λογικό να εισπράττουν και μία πίεση. 

Δεν σημαίνει βέβαια αυτό ότι η μεταγραφή θα γίνει για να… γίνει. Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για να πάρει παίκτες σε θέσεις «κλειδιά» κι αυτό συνεπάγεται πως τα νέα πρόσωπα, θα ενσωματωθούν στην Αυστρία, στην προετοιμασία της ομάδας. 

Τα πρώτα γενέθλια του Βρουσάι μαζί με τον γιο του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:40 - 03.07.2023

Τα πρώτα γενέθλια του Βρουσάι μαζί με τον γιο του

Ο Μάριος Βρουσάι γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια ως πατέρας, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να κρατάει στην αγκαλιά του το νεογέννητο παιδί του. Τη στιγμή απαθανάτησε η σύντροφός του Ελένη Κατωπόδη, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει κάτι τέτοιο βέβαια, είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν στην προετοιμασία ομάδας να φτάνουν νέοι παίκτες, νέες μεταγραφές. Αυτό θα γίνει και τώρα έτσι, είναι μονόδρομος από τη στιγμή που ως τώρα δεν έχει ολοκληρώσει κάποια υπόθεση. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν είναι και κοντά σε κάποιες…