Εκτός πλάνων του Μαρτίνεθ ο Βαλμπουενά - Ψάχνει την επόμενη ομάδα του ο Γάλλος

Ματιέ Βαλμπουενά

i

©intime

Εκτός πλάνων του Μαρτίνεθ ο Βαλμπουενά - Ψάχνει την επόμενη ομάδα του ο Γάλλος

Διονύσης Βερβελές 23:10 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 02.07.2023

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και κοιτάζει την επόμενη ημέρα. Η επιθυμία του Γάλλου μεσοεπιθετικού είναι να παίξει μπάλα για μια ακόμη σεζόν.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, έχει πάρει την απόφασή του. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο για έναν ακόμη χρόνο. Ο Γάλλος άσος, τον Σεπτέμβρη κλείνει τα 39 του χρόνια, αλλά δεν πτοείται. Η επιθυμία του ήταν να συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Βαλμπουενά δεν είναι στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που θα γίνουν στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, όπου συμπεριλαμβάνεται και το να αλλάξει σελίδα η ομάδα και να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας. 

Ο Βαλμπουενά πάντως βρίσκεται στη χώρα μας, την Κυριακή μάλιστα απόλαυσε το μπάνιο του έχοντας στο πλευρό του, τον κολλητό του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ψάχνεται για την επόμενη σελίδα της καριέρας του. Προφανώς και η ηλικία του δεν είναι… σύμμαχος σε αυτή του την προσπάθεια, αλλά έχει ένα βαρύ όνομα και αυτό μπορεί να αποτελέσει οδηγό για πρωταθλήματα όπως αυτό της Σαουδικής Αραβίας.

Σίγουρα ο Γάλλος το είχε διαφορετικά στο μυαλό του. Ήρθε το καλοκαίρι του 2019 στον Ολυμπιακό, έζησε πολλές και ωραίες στιγμές. Πολλοί πίστευαν πως θα πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του, αλλά πιστεύει πως τα πόδια του αντέχουν για μία ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει κάτι καλό, ώστε να μπουν εκεί οι τίτλοι τέλους.

Την όρεξη την έχει, προφανώς και ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του, αλλά το τελευταίο για το οποίο μπορεί κάποιος να τον… κατηγορήσει, είναι η κατάθεση ψυχής του μέσα στο γήπεδο. 

Τέτοια έχει και το έδειξε και στο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, μόνο που και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα και να προχωρήσουν με μία νέα φιλοσοφία τη νέα χρονιά. Γι’ αυτό και οι δύο πλευρές χωρίζουν…