«Θέλει να φύγει οπωσδήποτε ο Σκάρπα από τη Νότιγχαμ» - Η Μπεσίκτας και το σενάριο για Ολυμπιακό

Ο Σκάρπα.

«Θέλει να φύγει οπωσδήποτε ο Σκάρπα από τη Νότιγχαμ» - Η Μπεσίκτας και το σενάριο για Ολυμπιακό

Γιώργος Σακελλαρίου 21:48 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 02.07.2023

Ο Γκουστάβο Σκάρπα, σύμφωνα με τους Τούρκους, θέλει να αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ και μπλέκουν και τον Ολυμπιακό.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Σερκάν Ντικμέ, ο οποίος ασχολείται κυρίως με το ρεπορτάζ της Μπεσίκτας αναφέρεται στην πρόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα ν’ αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με τον Ντικμέ, τον παίκτη θέλουν οι «Αετοί» της Κωνσταντινούπολης και υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Φυσικά στη χώρα μας, η μόνη πιθανότητα για τον Σκάρπα, είναι ο Ολυμπιακός, αφού έχει κοινό ιδιοκτήτη με τη Νότιγχαμ, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Να θυμίσουμε ότι ο αγγλικός σύλλογος πήρε τον 29χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό τον περασμένο Γενάρη από την Παλμέιρας. Ο Σκάρπα μέτρησε μόλις δέκα ματς στη Νότιγχαμ από τον Γενάρη και λιγότερο από 500 λεπτά και φέρεται διατεθειμένος ν' αποχωρήσει.

«Η Μπεσίκτας ετοιμάζεται να κάνει επίσημη πρόταση στο νούμερο 10 της Νότιγχαμ Φόρεστ, τον Γκουστάβο Σκάρπα. Υπάρχουν προσφορές για τον Σκάρπα από Ιταλία, Γερμανία, Βραζιλία και Ελλάδα. Ο παίκτης θέλει οπωσδήποτε να φύγει από την Αγγλία», έγραψε ο Τούρκος ρεπόρτερ και πρόσθεσε:

«Μπορούμε να πούμε ότι ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι ο μοναδικός παίκτης με το νούμερο 10, που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπεσίκτας κι έχει την ευκαιρία να τον προσθέσει στο δυναμικό της παρόλο που είναι δύσκολη η μεταγραφή. Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέτρεψε στον Σκάρπα να φύγει από την ομάδα ως δανεικός.

Δεν θα ήταν σωστό να συγκρίνουμε τον Σκάρπα με τον Κουζιάεφ, ο οποίος αναφέρθηκε νωρίτερα. Ο Σκάρπα είναι παίκτης με περισσότερα επιθετικά χαρακτηριστικά από τον Κουζιάεφ».

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Γκουστάβο Σκάρπα της Νότιγχαμ Φόρεστ έπεσε θύμα απάτης με κρυπτονομίσματα στην πατρίδα του κι έχασε παραπάνω από ένα εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Σκάρπα ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα απάτης από την Xland Holding που αφορούσε κρυπτονομίσματα. Στη συνομιλία που αποκάλυψε το «Fantástico», από το «TV Globo», ο μέσος ζήτησε βοήθεια από έναν φίλο του, μιας και όπως τόνισε έχασε όλη του την κληρονομιά του.

Συνεχίζει οριστικά στην Αδάνα Ντεμίρσπορ ο Ονιεκούρου - Το ποσό που πήρε ο Ολυμπιακός από τη μεταγραφή του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:31 - 02.07.2023

Συνεχίζει οριστικά στην Αδάνα Ντεμίρσπορ ο Ονιεκούρου - Το ποσό που πήρε ο Ολυμπιακός από τη μεταγραφή του

Ο Χένρι Ονιεκούρου θα συνεχίσει οριστικά στην Τουρκία για χάρη της Αδάνα Ντεμίρσπορ, με τον Ολυμπιακό θα βάζει στα ταμεία του από τη μεταγραφή γύρω στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

«Είμαι λυπημένος, αδερφέ, πραγματικά. Είμαι λυπημένος γιατί είναι η κληρονομιά μου. Είναι σχεδόν όλα μου τα περιουσιακά στοιχεία. Δεν μπορώ να διατρέξω τον κίνδυνο να χάσω κι άλλα», είπε αρχικά στον φίλο του ο Σκάρπα για να πάρει την απάντηση: «Τώρα είναι ώρα να περιμένουμε τον Κύριο, πρέπει να προσευχηθούμε».

Ο Σκάρμπα τόνισε ότι θα καταχωρήσει μια αναφορά στην αστυνομία και θα καταγγείλει την εταιρεία WLJC Consultoria. Η υπόθεση πάντως έχει ήδη καταλήξει στα χέρια της δικαιοσύνης κι αποδείχτηκε πως η συγκεκριμένη επένδυση επρόκειτο για μια καλοστημένη απάτη, της οποίας θύμα έχουν πέσει εκατοντάδες πολίτες.