«Θα τα βρουν πολύ σύντομα ο Ολυμπιακός με την Τραμπζονσπόρ για τον Μάξι Γκόμες»

Μάξι Γκόμες

i

©printscreen

«Θα τα βρουν πολύ σύντομα ο Ολυμπιακός με την Τραμπζονσπόρ για τον Μάξι Γκόμες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:10 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 02.07.2023

Ολυμπιακός και Τραμπζονσπόρ αναμένεται να έρθουν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάξι Γκόμες στους Πειραιώτες, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία.

Σε μεταγραφικό κλοιό βρίσκεται ο Ολυμπιακός ο οποίος ψάχνει τους παίκτες που θα τον βοηθήσουν να επιστρέψει δυναμικά την επόμενη σεζόν, με τον Αντόνιο Κορδόν ωστόσο να μη βιάζεται. 

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν φαίνεται να είναι στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» είναι αυτό του επιθετικού της Τραμπζονσπόρ Μάξι Γκόμες, με την ομάδα του να είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία. 

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε 37 συμμετοχές σκοράροντας επτά γκολ και έξι ασίστ σε 2.543 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο η συνεισφορά του αυτή δεν άφησε πλήρως ικανοποιημένους τους διοικούντες της ομάδας, οι οποίοι δεν θα ήταν αρνητική στο σενάριο της παραχώρησης του. 

Ο 26χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την ομάδα της Τραπεζούντας, η οποία διατηρεί και οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος. Στην καριέρα του έχει επίσης αγωνιστεί στις Ντεφενσόρ, Θέλτα και Βαλένθια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο Γκόμες δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας και αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από τον τουρκικό σύλλογο. 

Αναλυτικά τι έλεγε το δημοσίευμα: 

«Ο Γκόμες που πέτυχε 5 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε να τραβήξει την προσοχή του Μπιέλιτσα. Ενώ η διοίκηση ζητά 5 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, η ελληνική πλευρά επιμένει στα 3,5 εκατ. ευρώ. 

Οι δύο σύλλογοι αναμένεται να βρουν μια μέση λύση για το κόστος μεταγραφής του Γκόμες σε σύντομο χρονικό διάστημα».

https://youtu.be/bk95oopZkMo