Mάνατζερ Ρέαμπτσιουκ: «Έχει πρόταση από την Σπαρτάκ και την αξιολογεί»

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

i

© Intime

Mάνατζερ Ρέαμπτσιουκ: «Έχει πρόταση από την Σπαρτάκ και την αξιολογεί»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:38 - 01.07.2023

Ο μάνατζερ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, Ζόα Περέιρα, επιβεβαίωσε την πρόταση που έχει ο πελάτης του από την Σπαρτάκ Μόσχας, υποστηρίζοντας πως ο αμυντικός του Ολυμπιακού την αξιολογεί.

Ο Ολυμπιακός αναζητάει τους ποδοσφαιριστές που θα προστεθούν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, εντούτοις καλείται να διαχειριστεί και ενδεχόμενες αποχωρήσεις από την ομάδα. Μία από αυτές μπορεί και να είναι εκείνη του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος φαίνεται να εξετάζει επίσημη προσφορά από ομάδα της Ρωσίας.

«Ο Ρέαμπτσιουκ αξιολογεί την προσφορά που έχει λάβει»

Ειδικότερα, ο μάνατζερ του αριστερού μπακ, Ζοά Περέιρα, κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που συνδέουν τον πελάτη του με την Σπαρτάκ Μόσχας και ο ίδιος επιβεβαίωσε πως ο σύλλογος της Russian Premier League επισημοποίησε το ενδιαφέρον του. Σε συνέντευξή του στο «Metaratings.ru» ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Ναι είναι αλήθεια. Ο παίκτης αξιολογεί την προσφορά για να πάρει μια απόφαση».

Ο Ρεαμπτσούκ βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2021. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 45 αγώνες με απολογισμό ένα γκολ, ενώ στο σύνολο έχει παίξει σε 120 ματς, σκοράροντας τρία γκολ και προσφέροντας 10 ασίστ.

Για την ιστορία, το πρώτο γκολ του Μολδαβού με τα «ερυθρόλευκα» είχε έρθει κόντρα στην Αντβέρπ, στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του UEFA Europa League (2021-22). Τότε, ο 25χρονος διεθνής είχε υποδεχθεί εξαιρετικά την μπαλιά του Μάριου Βρουσάι και με μία βολίδα εντός της περιοχής έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Εκείνη τη σεζόν, ο Ολυμπιακός πέρασε στην επόμενη φάση ως δεύτερος του ομίλου.

Φέτος, ο Μολδαβός ήταν επί της ουσίας ο άνθρωπος που έκρινε την έκβαση του πρωταθλήματος. Το δικό του τέρμα εναντίον του Παναθηναϊκού στην προτελευταία αγωνιστική των playoffs ήταν και αυτό που έριξε τους «πράσινους» από την κορυφή της Stoiximan Super League, την οποία κατέλαβε η ΑΕΚ.