Στο μυαλό του Καμαρά είναι το θέμα…

Μαντί Καμαρά

i

© Intime

Στο μυαλό του Καμαρά είναι το θέμα…

Διονύσης Βερβελές 15:11 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 01.07.2023

Αυτό που πραγματικά θα θέλει ο μέσος των «ερυθρολεύκων» θα μετρήσει.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μαντί Καμαρά και πλέον, γίνεται κουβέντα για την επόμενη ημέρα. Για το τι θα γίνει… Στον Ολυμπιακό, αδιάφοροι δεν μπορούν να είναι, δεν γίνεται. Ναι, δόθηκε δανεικός πέρσι στη Ρόμα, αλλά η οψιόν αγοράς του δεν ενεργοποιήθηκε και έτσι επέστρεψε.

Πριν λίγο καιρό βέβαια, σε δηλώσεις του ο μέσος από τη Γουινέα, έλεγε πως δεν είναι προτεραιότητά του να επιστρέψει στην Ελλάδα και πως θέλει να παραμείνει στο Καμπιονάτο, πως γι’ αυτό θα δούλευε ο ατζέντης του. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν φαίνεται να έχει στα χέρια του τίποτα, κάποιο ενδιαφέρον.

Βέβαια ως δανεικός, μπορεί να εμφανίσει πρόταση, αλλά ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, ειδικά με τον Κορδόν στο πόστο του αθλητικού διευθυντή, θα παίξει… άλλη μπάλα μαζί του. Δεν θα είναι τόσο… εύκολος στην όποια διαπραγμάτευση.

Ο Καμαρά ακόμη και αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, μια θλάση που τον ταλαιπωρούσε όταν ολοκληρώνονταν οι υποχρεώσεις της Ρόμα, δεν είναι σίγουρος για τον Ολυμπιακό του 2023-24. Και ειδικά αυτή τη στιγμή, το θέμα είναι αλλού. Για την ακρίβεια, μέσα στο μυαλό του.

Ο Ολυμπιακός βάζει στο τραπέζι τον Ζινκερνάγκελ για να πάρει φθηνότερα τον Μάξι Γκόμες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:27 - 29.06.2023

Ο Ολυμπιακός βάζει στο τραπέζι τον Ζινκερνάγκελ για να πάρει φθηνότερα τον Μάξι Γκόμες

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να βάλει στην εξίσωση τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ όσον αφορά τις συζητήσεις με την Τραμπζονσπόρ, προκειμένου να πληρώσει λιγότερα χρήματα για τη απόκτηση του Μάξι Γκόμες.

Στο τι πραγματικά θέλει… Μπορεί να βάλει το μυαλό του, να… ηρεμήσει και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό; Το θέλει πραγματικά; Αλλάζεις κουβέντα με έναν καλό και κανονικό Καμαρά. Δόθηκε, όμως, η εντύπωση και στον… τελευταίο φίλο του Ολυμπιακού που έμπαινε στις κερκίδες στο Καραϊσκάκη, πως ψαχνόταν περισσότερο για να φύγει, έδειχνε σαν να πιστεύει ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του στους «ερυθρόλευκους».

Κορδόν και Μαρτίνεθ εννοείται πως θα αποφασίσουν. Το βασικότερο, όμως, θα επαναλάβω, είναι τι έχει στο μυαλό του ο Μαντί Καμαρά. Αν μπορεί να βρει την αφοσίωσή του και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο μέλλον, να βρει μια νέα και άλλη ευκαιρία. Τον καλύπτει ή θα πάει προετοιμασία και το μυαλό θα είναι πότε και από που θα έρθει η οποιαδήποτε πρόταση; Από εκεί αρχίζουν όλα. Και θα φανούν που… τελειώνουν κιόλας.