«Ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μου έσωσαν τη ζωή στην Κέρκυρα»: Η ιστορία ενός τουρίστα με πρωταγωνιστές τους πρώην άσους του Ολυμπιακού

Γκαλέτι και Ντομίγνκες

i

© Intime

«Ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μου έσωσαν τη ζωή στην Κέρκυρα»: Η ιστορία ενός τουρίστα με πρωταγωνιστές τους πρώην άσους του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:56 - 01.07.2023

Μία ιστορία με πρωταγωνιστές τους Τσόρι Ντομίνγκες και Λουτσιάνο Γκαλέτι διηγήθηκε ένας τουρίστας, ο οποίος υποστήριξε πως οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού του έσωσαν τη ζωή δίχως καν να βρίσκονται εκεί.

«Είμαι στην Ελλάδα και ο Τσόρι Ντομίνγκες μόλις μου έσωσε τη ζωή!». Έτσι ξεκίνησε την ιστορία του ένας τουρίστας που βρισκόταν στην Κέρκυρα και ο οποίος βοηθήθηκε χρησιμοποιώντας το όνομα του πρώην άσου του Ολυμπιακού

Τσόρι Ντομίνγκες και Λουτσιάνο Γκαλέτι μου έσωσαν τη βραδιά

Πιο αναλυτικά, ο Μάρτιν Σατάλ διηγήθηκε την προσωπική του εμπειρία για το πως το όνομα του παλαίμαχου άσου, αλλά και εκείνο του Γκαλέτι, τον «έσωσαν» κατά τη διαμονή του στο νησί του Ιονίου πελάγους, δίχως οι δύο τους να βρίσκονται καν εκεί.

«Είμαι στην Κέρκυρα -ένα ελληνικό νησί- και πήγα να αγοράσω φρούτα σε μια αγορά. Έμεινα μισή ώρα μιλώντας με τους ντόπιους για τους Αργεντινούς παίκτες που πέρασαν από το κλαμπ τους. Δύο άνδρες είχαν μία ιδιαίτερη συμπάθεια στους Τσόρι Ντομίνγκες και Λουτσιάνο Γκαλέτι», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Σατάλ και συνέχισε λέγοντας:

«Όταν έφυγα, το 207 (σ.σ. το αυτοκίνητο) που είχα νοικιάσει δεν ξεκινούσε λόγω προβλήματος στη μπαταρία. Αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω και οι υποστηρικτές των Τσόρι και Γκαλέτι έφεραν ένα άλλο αμάξι, προκειμένου να με βοηθήσουν. Τσόρι Ντομίνγκες και Λουτσιάνο Γκαλέτι μου έσωσαν τη βραδιά». 

Ο τουρίστας που «σώθηκε» από τους Γκαλέτι και Ντομίνγκες © Ole

Τσόρι Ντομίνγκες και Λουτσιάνο Γκαλέτι έγραψαν ξεχωριστή ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αγαπήθηκαν αρκετά από τους φίλους της ομάδας. Αφενός, ο πρώτος σημείωσε 126 παιχνίδια με τα «ερυθρόλευκα» πετυχαίνοντας 40 γκολ και 28 ασίστ, ενώ αφετέρου ο δεύτερος αγωνίστηκε σε 93 ματς σκοράροντας 26 τέρματα και προσφέροντας 30 ασίστ.