Δεν θα πάρει παίκτη λόγω πίεσης ο Κορδόν...
i

© Intime

Δεν θα πάρει παίκτη λόγω πίεσης ο Κορδόν...

Διονύσης Βερβελές 22:56 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 01.07.2023

Ο Κορδόν δεν παραβιάζει τις αρχές του και ψάχνει το καλύτερο...

Δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Οι ημέρες φέρνουν πίεση, είναι λογικό αυτό, με την ομάδα να φεύγει την Τετάρτη για την Αυστρία όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. 

Η πίεση δεν επηρεάζει τον Κορδόν

Η αγωνία στις τάξεις των οπαδών, αλλά και των δημοσιογράφων, αυτή είναι η αλήθεια, είναι μεγάλη. Εδώ, όμως, έχουμε με μία άλλη κατάσταση πλέον και γι’ αυτό στον κόσμο, οφείλουμε να μεταφέρουμε την πραγματικότητα. 

Πως έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση; Ο Αντόνιο Κορδόν έχει πάρει πάνω του το θέμα των μεταγραφών. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του, για να μπει η ομάδα σε μια κανονικότητα. Ο Κορδόν, δεν θα πάρει παίκτη γιατί μπορεί να… γράφονται σχόλια στα social media. Όπως ξεκαθάρισε κατά την παρουσίασή του τη θέση του, έτσι θα πορευθεί, με το δικό του πλάνο. 

Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που αυτή τη στιγμή μιλάει ο Ολυμπιακός και μπορούν να κλείσουν άμεσα; Φυσικά και υπάρχουν και είναι και ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και άλλα που ούτε καν έχουν γραφτεί ή ειπωθεί. Ο Ντε Φρούτος «παίζει» εδώ και ημέρες, υπάρχουν, όμως και περιπτώσεις που κοιτάζει ο Κορδόν και θέλουν έναν άλλον, ειδικό χειρισμό. Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής, κάνει συνεχώς συσκέψεις, είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αυτός άλλωστε θα κληθεί να «μοντάρει» την εντεκάδα. 

Την Τετάρτη η ομάδα αναχωρεί για την Αυστρία. Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το αν θα μπει νέος παίκτης στο αεροπλάνο. Δεν πρόκειται φυσικά και να περάσουν ημέρες και να μην έχει κλείσει παίκτης, δεν γίνεται. Ο Κορδόν είναι της άποψης, έχει την αρχή, πως πρέπει να έρθουν καλοί παίκτες, ποιοτικοί, που θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να αλλάξει επίπεδο. Δεν… κάμπτεται, επειδή μπορεί να του μεταφέρονται σχόλια και… ιστορίες.

Υπάρχει και η περσινή σεζόν άλλωστε, που δεν αποτέλεσε το καλό παράδειγμα. Κάθε άλλο. Γι’ αυτό και έχουν αλλάξει τα δεδομένα και ο Ολυμπιακός παίζει τελείως διαφορετικά, με τις επόμενες ημέρες φυσικά για ευνόητους λόγους, να παραμένουν έτσι κι αλλιώς κρίσιμες…