Συνεχίζει οριστικά στην Αδάνα Ντεμίρσπορ ο Ονιεκούρου - Το ποσό που πήρε ο Ολυμπιακός από τη μεταγραφή του

Ονιεκούρου

i

©intime

Συνεχίζει οριστικά στην Αδάνα Ντεμίρσπορ ο Ονιεκούρου - Το ποσό που πήρε ο Ολυμπιακός από τη μεταγραφή του

Sportal newsroom 19:31 - 02.07.2023

Ο Χένρι Ονιεκούρου θα συνεχίσει οριστικά στην Τουρκία για χάρη της Αδάνα Ντεμίρσπορ, με τον Ολυμπιακό θα βάζει στα ταμεία του από τη μεταγραφή γύρω στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι οριστικά πλέον παίκτης της Αδάνα Ντεμίρσπορ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ ήταν δανεικός στην τουρκική ομάδα τη χρονιά που μας πέρασε από τον Ολυμπιακό, έχοντας ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς σε περίπτωση που έβγαινε στην Ευρώπη. 

Η Αδάνα λοιπόν προκρίθηκε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κάπως έτσι απέκτησε τον Χένρι Ονιεκούρου, βγάζοντας από τα ταμεία της 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Τη μεταγραφή του 26χρονου την επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή, Πάτρικ Κλάιφερτ

«Υπήρχε ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς για τον Ονιεκούρου, αν βγαίναμε στην Ευρώπη, πράγμα που έγινε», ήταν τα λόγια του Μουράτ Σαντσάκ

Ο Νιγηριανός ετρέμ αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι του 2021, παίρνοντάς τον από τη Μονακό. Στον έναν χρόνο που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό ο 26χρονος είχε 27 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Το καλοκαίρι του 2022 δόθηκε δανεικός στην Αδάνα Ντεμίρσπορ και στην πρώτη του σεζόν στην τουρκική ομάδα είχε οχτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τρεις ασίστ. 

Προτεραιότητα η μεταγραφή εξτρέμ για τον Μαρτίνεθ - «Ζωντανή» η περίπτωση του Ντε Φρούτος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:05 - 24.06.2023

Προτεραιότητα η μεταγραφή εξτρέμ για τον Μαρτίνεθ - «Ζωντανή» η περίπτωση του Ντε Φρούτος

Όλα δείχνουν πως θα μπούμε σε μία εβδομάδα εξελίξεων για τον Ολυμπιακό, με στόχο την ενίσχυσή του μεταγραφικά. Υπαρκτό το σενάριο για Ντε Φρούτος - Τι περιμένει ο Μαρτίνεθ.

Για τη θέση του εξτρέμ ο Ολυμπιακός έχει στα πλάνα του τον Χόρχε Ντε Φρούτος. Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα ο Ισπανός παίκτης της Λεβάντε είναι ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων», ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και  αξία του είναι στα οχτώ εκατομμύρια ευρώ. Τη χρονιά που μας πέρασε ο 26χρονος στη δεύτερη κατηγορία είχε πέντε γκολ και έξι ασίστ.