Τα πρώτα γενέθλια του Βρουσάι μαζί με τον γιο του
i

©printscreen

Τα πρώτα γενέθλια του Βρουσάι μαζί με τον γιο του

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:40 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 03.07.2023

Ο Μάριος Βρουσάι γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια ως πατέρας, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να κρατάει στην αγκαλιά του το νεογέννητο παιδί του. Τη στιγμή απαθανάτησε η σύντροφός του Ελένη Κατωπόδη, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μάριος Βρουσάι και η σύζυγό του, Ελένη Κατωπόδη το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς ο ποδοσφαιριστής του Ολύμπιακού έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στις 20 Μαΐου.

Ο Βρουσάι χθες (2/7) έγινε 25 ετών και τα γιόρτασε κρατώντας στην αγκαλιά του τον νεογέννητο παιδί του. Η σύντροφός του, Ελένη Κατωπόδη, δεν έχασε την ευκαιρία να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη σχετική φωτογραφία.

Θυμίζουμε ότι ο Μάριος Βρουσάι νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Κατωπόδη. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού είναι εδώ και χρόνια μαζί της και έτσι, προχώρησαν τη σχέση τους ένα βήμα πιο κάτω, με πολιτικό γάμο. 

Ο Μάριος Βρουσάι σε αυτή την ξεχωριστή του στιγμή, είχε δίπλα του τον κολλητό του, Αλέξη Ψυχογιό, με τον οποίο γνωρίζονται απ’ όταν ήταν στην Ναύπακτο. 

Μια σχέση χρόνων, με τον φίλο του Βρουσάι, να βάζει την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μάριος και η Ελένη, δέχθηκαν τις ευχές συγγενών και φίλων και ετοιμάζονται για ακόμη πιο ωραίες στιγμές στο μέλλον. Πλέον το νιόπαντρο ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Βρουσάι έχει συμβόλαιο ως το 2024 και φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Έπαιξε 16 φορές στο πρωτάθλημα, 6 στο Κύπελλο και 4 στην Ευρώπη.