Ολυμπιακός: Σισέ και Βαλμπουενά στην αποστολή για τον Ατρόμητο
i

Σισέ και Βαλμπουενά / © Intime

Ολυμπιακός: Σισέ και Βαλμπουενά στην αποστολή για τον Ατρόμητο

Σισέ και Βαλμπουενά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ξεκουράζει αρκετούς βασικούς ο Μίτσελ στο Περιστέρι, εκτός αποστολής μεταξύ άλλων και οι Χάμες, Πασχαλάκης, Εμβιλά.

Όπως αναμενόταν, το 4-1 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη δίνει την άνεση στον Μίτσελ να προβεί σε αλλαγές, στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο που θα γίνει την Τετάρτη (11/1, 21:00) στο Περιστέρι.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα αυτό, ολοκληρώθηκε με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται για το ματς με τον Ατρόμητο. Από αυτούς, θα κοπεί ένας τερματοφύλακας πριν τη σέντρα. 

Η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μαρσέλο, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέτσος, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Ί. Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μπιέλ, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, Ουί Τζο Χουάνγκ. 

Ο Μίτσελ έτσι, δίνει την ευκαιρία ξεκούρασης σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του. Κράτησε εκτός τον Πασχαλάκη, τον Ροντινέι, τον Ρέαμπτσιουκ που έτσι κι αλλιώς είναι εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων, αλλά και τους Εμβιλά, Φορτούνη, Χάμες. Ο τελευταίος είχε γίνει αλλαγή στο Βόλο με ενοχλήσεις, χωρίς, όμως, να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Στην αποστολή, σαφέστατα είδηση αποτελεί η επιστροφή του Σισέ και του Βαλμπουενά. Ο πρώτος, είναι ουσιαστικά σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας. Επιστρέφει, όμως και αυτό ίσως δείξει κάτι. Ο Γάλλος θυμίζουμε προέρχεται από τραυματισμό, δούλεψε πολύ όλο αυτό το διάστημα και μπαίνει και αυτός σιγά-σιγά στο πλάνο του Μίτσελ για τη δύσκολη συνέχεια, με υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. 

Αξιοσημείωτη και η παρουσία του Ουί Τζο Χουάνγκ, με τον Μίτσελ λογικά να του δίνει χρόνο συμμετοχής. Όλα αυτά, την ώρα που για τον Κορεάτη επιθετικό φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του MLS. Τον είχε μαζί του και στον Βόλο, αλλά τον άφησε εκτός εικοσάδας στο τέλος. 

Λογικά φανέλα βασικού, όπως και στο πρώτο ματς, θα έχει ο Μαρσέλο που είναι ο μοναδικός αριστερός μπακ στην αποστολή.