Λαλά: «Ήθελα να ξαναβρώ μία γεύση από ποδόσφαιρο μετά τον Ολυμπιακό»
i

Κένι Λαλά / © Intime

Λαλά: «Ήθελα να ξαναβρώ μία γεύση από ποδόσφαιρο μετά τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 14:26 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 10.01.2023

Ο Κένι Λαλά αποχώρησε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Οκτώβρη και ο ίδιος αναφέρθηκε στο διαζύγιο του με τους ερυθρόλευκους, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπρεστ.

Τον περασμένο Οκτώβρη ο Κένι Λαλά αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, αφού ο ίδιος δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τους Γκονσάλο Άβιλα και Σίμε Βερσάλικο στην «κούρσα» για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο ίδιος υπέγραψε με την Μπρεστ ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και στην καθιερωμένη συνέντευξη των νεοαφιχθέντων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τους «ερυθρόλευκους». Ο Γάλλος μπακ υποστήριξε πως έλυσε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες, παρά το γεγονός πως δεν είχε βρει τον νέο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας πως ήθελε να ανακαλύψει ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου.

«Έλυσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο. Δεν είχα κάποιο πλάνο, παρά το γεγονός πως η οικογένειά μου ήθελε να επιστρέψω στη Γαλλία. Ήθελα απλώς να ξαναβρώ μια γεύση από ποδόσφαιρο, να διασκεδάσω, να γελάσω, να ανακαλύψω ξανά την ευχαρίστηση του αθλήματος. Στην Ελλάδα είχε αλλάξει προπονητής και έτσι έγινε αλλαγή και στην ενδεκάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 31χρονος.

Ο Λαλά μετακόμισε στον Πειραιά των Φεβρουάριο του 2021 και επί της ουσίας συνεργάστηκε με τρεις προπονητές (Πέδρο Μαρτίνς, Κάρλος Κορμπεράν και Μίτσελ), δίχως όμως να πείσει κάποιον ότι αξίζει τη φανέλα βασικού. Η θητεία του στον Ολυμπιακό περιλάμβανε 51, εκ των οποίων δεν κατάφερε να σκοράρει σε καμία.