Ολυμπιακός: Φαβορί ο Σουάσο για αριστερό μπακ, εν αναμονή των εξελίξεων και με τον Ρέαμπτσιουκ
i

Γκαμπριέλ Σουάσο / © Photo by Esteban Garay/Getty Images/Ideal Images

Ολυμπιακός: Φαβορί ο Σουάσο για αριστερό μπακ, εν αναμονή των εξελίξεων και με τον Ρέαμπτσιουκ

Διονύσης Βερβελές 18:18 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 09.01.2023

Θέλουν να τελειώνουν με τη μεταγραφή αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό και ο Σουάσο της Κόλο Κόλο είναι φαβορί αυτή τη στιγμή για να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Την ίδια στιγμή ορθάνοιχτο παραμένει το σενάριο παραχώρησης του Ρέαμπτσιουκ.

Πολύ κοντά σε συμφωνία φέρνουν Ολυμπιακό και Σουάσο οι Χιλιανοί. Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», δεν επιβεβαιώνεται, ούτε και διαψεύδεται κάτι. Και προφανώς οι δυσκολίες που έχει -εδώ και ημέρες- η περίπτωση του Λάτο, βάζουν σε πρώτο πλάνο τον Σουάσο της Κόλο Κόλο.

Οι Χιλιανοί μάλιστα την τελευταία ώρα, στέκονται σε επικείμενη συμφωνία του συμπατριώτη τους με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με συμβόλαιο δυόμιση ετών μάλιστα. Ο 25χρονος αριστερός μπακ έχει μείνει ελεύθερος και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του δείχνει και πιο εύκολη, σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις.

Στον Ολυμπιακό τον φάκελο του Σουάσο τον έχουν ανοίξει από τις αρχές Δεκέμβρη. Ήταν ψηλά στη λίστα, μαζί και με άλλα ονόματα που παραμένουν πάντα στο προσκήνιο (όπως οι Λάτο, Τόφολο). 

Ο Χιλιανός από την πρώτη στιγμή, δείχνει θετικός για τη μετακίνησή του στην Ελλάδα και στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα, επειδή φαίνεται πως θα ακολουθήσουν εξελίξεις με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, γίνεται προτεραιότητα ο παίκτης που θα έρθει για να καλύψει το κενό του.

Οι Χιλιανοί μάλιστα, εκτιμούν πως το θέμα του Σουάσο στον Ολυμπιακό μπορεί να κλείσει άμεσα. Εν αναμονή, αν και η αίσθηση που υπάρχει και από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, είναι πως εντός της εβδομάδας θέλουν στον Ολυμπιακό να έχουν ολοκληρώσει το θέμα του αριστερού μπακ. 

Μιλούν μάλιστα για βελτιωμένη πρόταση στον 25χρονο μπακ, κάτι που μπορεί να τον φέρει ακόμη πιο γρήγορα στον Πειραιά και στην ομάδα του Ολυμπιακού.