Αυτή είναι η ώρα της άφιξης της αποστολής του Ολυμπιακού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Αυτή είναι η ώρα της άφιξης της αποστολής του Ολυμπιακού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Άγγελος Φραγκισκάτος 01:21 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 17.05.2024

Στις 07:00 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (3/5) αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού, μετά από το σπουδαίο διπλό κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-2 της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ χάρη στο χατ τρικ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά και το αυτογκόλ του Κόνσα, ενώ Γουότκινς και Ντιαμπί σκόραραν για τους «βίλανς». Πλέον η ελληνική ομάδα θέλει 90' για να πάρει το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό του Europa Conference League.

Ελ Κααμπί: «Είμαστε πιο κοντά στον τελικό, αλλά μένει ένα ακόμα παιχνίδι»
CONFERENCE LEAGUE

00:44 - 03.05.2024

Ελ Κααμπί: «Είμαστε πιο κοντά στον τελικό, αλλά μένει ένα ακόμα παιχνίδι»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά το παιχνίδι δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο κοντά στον τελικό, αλλά μένει ένας αγώνας ακόμα.

Σε μία εβδομάδα, δηλαδή στις 9 Μαΐου οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα υποδεχτούν τους «βίλανς» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Europa Conference League. Με στόχο να γράψουν ιστορία και να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, η αποστολή του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει από την Αγγλία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου στις 07:00 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής.

Μεντιλίμπαρ: «Έχει γίνει η μισή δουλειά»

Στο... όνειρο στάθηκε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας μετά το παιχνίδι του Μπέρμιγχαμ. Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα και ότι θα πρέπει η ομάδα του να επιδείξει θάρρος στη ρεβανς (9/5).

Για την πρόκριση: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά, να είμαστε θαρραλέοι και δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι. Θα είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Το πρώτο γκολ της Βίλα μας έβλαψε αρκετά, στο δεύτερο χρειάστηκε δύναμη για να διεκδικήσουμε ξανά την επίθεσή μας. Κόντρα σε μια δυνατή ομάδα δείξαμε το θάρρος μας και το πίστεψαν και οι παίκτες».

Για το που οφείλεται η σημερινή επιτυχία: «Ήμασταν ο εαυτός μας, πήραμε ρίσκο, βγήκαμε μπροστά και μετά το δεύτερο γκολ πιστέψαμε πως μπορούμε να βάλουμε κι άλλο. Δείξαμε θάρρος. Λείπουν 90 λεπτά, πρέπει να είμαστε δυνατοί, συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε την Άστον Βίλα που είναι μια δυνατή ομάδα. Θα απολαύσουμε την επιτυχία μας, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί».