Δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Λαμίας για Τσιλούλη: «Ντροπή να γίνονται playoffs με τέτοιους όρους»

Τσιλούλης

i

Σωτήρης Τσιλούλης/©intime

Δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Λαμίας για Τσιλούλη: «Ντροπή να γίνονται playoffs με τέτοιους όρους»

Sportal newsroom 15:36 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 10.03.2024

Μόνο απαρατήρητη δεν έμεινε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η ανακοίνωση της Λαμίας να ξεκαθαρίσει ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν θα παίξει στα ματς με την ΑΕΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να θέτουν ξεκάθαρα θέμα αλλοίωσης της διαδικασίας.

Το πρωί της Κυριακής (10/03), η διοίκηση της Λαμίας ανακοίνωσε ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα ματς με την ΑΕΚ για την προστασία και του παίκτη αλλά και της ομάδας.

«Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, στους δύο αγώνες των playoffs της Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί, τόσο για την προστασία της ομάδας όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των Φθιωτών.

Την απόφαση της Λαμίας σχετικά με τον Σωτήρη Τσιλούλη, σχολίασαν άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι κατά στο πλαίσιο του αγώνα της δεύτερης ομάδας κόντρα στην Παναχαϊκή, τόνιζαν μεταξύ άλλων ότι είναι «Ντροπή να γίνονται playoffs με τέτοιους όρους», όπως επίσης έλεγαν ότι «αυτό από μόνο του δεν αλλοιώνει τα playoffs;».

Ανακοίνωση της Λαμίας για Τσιλούλη: «Δεν παίζει στα ματς με την ΑΕΚ» - Η εξήγηση της ομάδας του Βόκολου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:32 - 10.03.2024

Ανακοίνωση της Λαμίας για Τσιλούλη: «Δεν παίζει στα ματς με την ΑΕΚ» - Η εξήγηση της ομάδας του Βόκολου

Η Λαμία θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, για τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες στα Play Offs.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό κατά στο πλαίσιο του αγώνα της δεύτερης ομάδας κόντρα στην Παναχαϊκή, έλεγαν χαρακτηριστικά: «Η Λαμία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο καλύτερος παίκτης της, ο Τσιλούλης (αφού ο Καρλίτος πουλήθηκε) δεν θα παίξει στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, ενώ θα παίξει στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ . Αυτό από μόνο του δεν αλλοιώνει τα playoffs; Επίσης όπως ενημερωθήκαμε υπήρχε συνεννόηση να πάρουν εισιτήρια οι φίλοι της ΑΕΚ. Φανταζόμαστε ότι ο Δήμαρχος Λαμίας και ιδιοκτήτης της ομάδας δε θα αρνηθεί την παρουσία των φιλάθλων των άλλων τριών ομάδων! Είναι ντροπή να γίνονται τα playoffs με τέτοιους όρους και Υπουργοί και κράτος να κάνουν πως δε βλέπουν!»