«Ολοένα και πλησιάζει ο Έζε στον Ολυμπιακό - Το ποσό της μεταγραφής»

«Ολοένα και πλησιάζει ο Έζε στον Ολυμπιακό - Το ποσό της μεταγραφής»

Δημήτρης Χούπης 08:38 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:39 - 11.08.2023

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή ο Ολυμπιακός βρίσκεται όλο και πιο κοντά για τη μεταγραφή του Έζε από την Ουρακάν.

Ολοένα και πλησιάζει ο Σαντιάγκο Έζε στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Αργεντινούς. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρον πληροφορίες από την Αργεντινή, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μια ανάσα από τη συμφωνία με την Ουρακάν για να αποκτήσει τον 22χρονο μέσο. 

Μάλιστα η πειραϊκή ΠΑΕ θα βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και θα παραχωρήσουν ένα ποσοστό 10% στους Αργεντινούς σε περίπτωση που πωληθεί αργότερα ο παίκτης

Ο Αντόνιο Κορδόν από την πρώτη του μέρα στον Ολυμπιακό είχε βάλει στο «μάτι» τον νεαρό μέσο, ο οποίος όπως φαίνεται πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία συζητήσεων για τη μεταγραφή του. Μάλιστα σύμφωνα με τα μέσα από την Αργεντινή σήμερα ή αύριο ο Έζε θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. 

Παράλληλα ο Κορδόν φαίνεται πως τελειώνει και το θέμα με τον αριστερό μπακ. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι όπως φαίνεται έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Λας Πάλμας για τον Σέρτζι Καρντόνα, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Η ομάδα του Πειραιά θα βγάλει από τα ταμεία της 2.2 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει τον Ισπανό μπακ στην Ελλάδα. Οι ετήσιες απολαβές που αναμένεται να παίρνει γύρω στις 700.800.000 ευρώ, ποσό αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που έπαιρνε στην ισπανική ομάδα.