Τα παιχνίδια που κινδυνεύει να δώσει χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός μετά τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

«Γεώργιος Καραϊσκάκης»

i

«Γεώργιος Καραϊσκάκης»/ ©Intime

Τα παιχνίδια που κινδυνεύει να δώσει χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός μετά τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Sportal newsroom 12:31 - 06.12.2023

Ποια είναι τα παιχνίδια που ο Ολυμπιακός θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών αν τιμωρηθεί για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Πανθεσσαλικό.

Σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι, Βόλος και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» κλήθηκαν σε απολογία για την παράβαση των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 περ. α’, 3 περ. Ι α’, ε’, ΙΙΙ, 4 περ. α’, β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ και κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας του 2-4 κεκλεισμένων των θυρών.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη εκτίσει τη μια από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας για κεκλεισμένων των θυρών που τους επιβλήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διακόπηκε λόγω της κροτίδας. Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη αγωνιστική χωρίς φιλάθλους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου.

Τώρα, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με νέα τιμωρία και αν τελικά του επιβληθεί τότε είναι πιθανό, οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο στις 17 Ιανουαρίου χωρίς κόσμο, καθώς αυτό είναι το αμέσως επόμενο εντός έδρας ματς. Οπως επίσης χωρίς κόσμο ενδέχεται να δώσει και τα παιχνίδια πρωταθλήματος με ΠΑΣ Γιάννινα (20/1), ΟΦΗ (3/2) και Αστέρα Τρίπολης (17/2).