Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΠΑΕ για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League
i

© Intime

Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΠΑΕ για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League

Sportal newsroom 00:54 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 20.05.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με μία ανάρτηση στα social media έδωσε συγχαρητήρια στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ μετά τη νίκη επί της Άστον Βίλα για την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό του Conference League!

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν και στο δεύτερο παιχνίδι την Άστον Βίλα, αυτή τη φορά με 2-0 και πήραν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του Πειραιά. Ο Μαροκινός με τα δύο τέρματά του κόντρα στη Βίλα μάλιστα έφτασε τα δέκα στο Conference League και είναι ο πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης και της κατάκτησης του εισιτηρίου από τους Πειραιώτες για τον ευρωπαϊκό τελικό, η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω μίας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της στα social media έδωσε συγχαρητήρια στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για την ιστορική πρόκριση.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Ένα μεγάλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ βράδυ! Ένας μοναδικός άθλος! Ο Θρύλος μας γράφει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού! Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος σε έναν ακόμα τελικό. Μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας. Συγχαρητήρια σ’ όλους!».