Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Πέδρο Άλβες

Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Πέδρο Άλβες

Sportal newsroom 14:32 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 30.11.2023

Ο Πορτογάλος Πέδρο Άλβες αναμένεται την Παρασκευή (1/12) στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει με τον Ολυμπιακό και να αναλάβει χρέη Αθλητικού Διευθυντή στην ομάδα του Πειραιά.

Πριν από μερικές ώρες ο Πορτογάλος ρεπόρτερ Μπρούνο Αντράντε ανέφερε πως ο Πέδρο Άλβες έβαλε την υπογραφή του στον Ολυμπιακό σε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών κι αναλαμβάνει άμεσα χρέη αθλητικού διευθυντή. Σήμερα οι Πορτογάλοι το πάνε ένα βήμα παραπάτω και υποστηρίζουν πως ο 40χρονος Πορτογάλος αναμένεται να έρθει την Παρασκευή στην Αθήνα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων». Ο Άλβες συγκεκριμένα θα «πατήσει» στην Ελλάδα στις 6 το απόγευμα. 

Βραδινό το μεγάλο ντέρμπι: Τι ώρα θα παίξουν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο στις 10/01

Βραδινό το μεγάλο ντέρμπι: Τι ώρα θα παίξουν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για το Κύπελλο στις 10/01

Η ΕΠΟ έκανε γνωστές τις νέες ημερομηνίες και ώρες στα παιχνίδια των ζευγαριών Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πέδρο Άλβες είχε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Εστορίλ, από το 2018 ως τον περασμένο Ιούλιο. Εκεί έκανε πολύ καλή δουλειά, και φέρεται τώρα να ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελλάδα για να δουλέψει στον Ολυμπιακό. Επίσης ο Άλβες είχε και ένα σύντομο πέρασμα και από την Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού τη σεζόν 2012-13.

Sportal Euroleague Show για τις μάχες των «αιωνίων» σε Μονακό & Βελιγράδι και του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!