Το κλάμα του Κανός μετά τον τραυματισμό του - Οι πρώτες εκτιμήσεις (gallery)

Σέρτζι Κανός

i

Μασούρας - Κανός/ ©Intime

Το κλάμα του Κανός μετά τον τραυματισμό του - Οι πρώτες εκτιμήσεις (gallery)

Ο Σέρχι Κανός αποχώρησε τραυματίας στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη και ξέσπασε σε λυγμούς. Σήμερα η κρίσιμη μέρα για τον Ισπανό εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός μολονότι βρέθηκε να προηγείται με 2-0, τελικά ο Άρης κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής (2/4). 

Πέρα από τους δύο πολύτιμους βαθμούς που «πέταξε» η ομάδα του Μίτσελ τραυματίστηκαν και δύο ποδοσφαιριστές της. Ο λόγος για τον Σέρχι Κανός και τον Ουσεϊνού Μπα. Αρχικά στο 26′ ο Ισπανός εξτρέμ σε μία κόντρα με τον Ντουκουρέ, τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Φαληρικού γηπέδου. 

Η βαθμολογία των playoffs της Super League: Κερδισμένη ΑΕΚ, χαμός με τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:57 - 02.04.2023

Η βαθμολογία των playoffs της Super League: Κερδισμένη ΑΕΚ, χαμός με τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πλέον... συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας των playoffs της Super League με τον Παναθηναϊκό, που έμεινε στο μηδέν με τον Βόλο. Έχασε ευκαιρία ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον Άρη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη έσω πλάγιου. Αν επιβεβαιωθούν από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί αυτό σημαίνει ότι ο Κανός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το μεγαλύτερο κομμάτι ή και μέχρι το τέλος των playoffs. Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο ο Ισπανός εξτρέμ ξέσπασε σε λυγμούς και όλοι προσπαθήσουν να σταθούν δίπλα του και να τον παρηγορήσουν. 

Όσον αφορά τον Ουσεϊνού Μπα, που αποχώρησε επίσης τραυματίας στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί θλάση ή πρόκειται απλώς για κάποιο τράβηγμα.