Το πιο δύσκολο είναι αυτό που έρχεται για τον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός

i

© Intime

Το πιο δύσκολο είναι αυτό που έρχεται για τον Ολυμπιακό!

Διονύσης Βερβελές 16:03 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 19.09.2023

Ο Μαρτίνεθ αφήνει πίσω τη Νέα Φιλαδέλφεια και θέλει να μπει με το δεξί στους ομίλους…

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αναλαμβάνοντας τον Ολυμπιακό, γνώριζε την πρώτη δύσκολη αποστολή. Αυτή, δεν ήταν άλλη από το να είναι ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League. Και τα έσοδα είναι περισσότερα και το πρεστίζ, μαζί έχεις και την… κάβα της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Conference. Πέρσι, η ομάδα στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν συνέχισε Φλεβάρη μήνα στην Ευρώπη, μετά από πολύ καιρό. Τώρα, όμως, ο 42χρονος τεχνικός γνωρίζει πως μπροστά του υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση που δεν είναι άλλη από μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Η κλήρωση, φέρνει τον Ολυμπιακό αντίπαλο με Γουέστ Χαμ, Μπάτσκα Τόπολα και Φράιμπουργκ. Η αρχή, γίνεται το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι στην Φράιμπουργκ. Μια ομάδα που ο Ολυμπιακός βρήκε απέναντί του και πέρσι, με απολογισμό ήττα εδώ (0-3) και ισοπαλία (1-1) στη Γερμανία.

Ο Μαρτίνεθ έχει αφήσει πίσω του το πρωτάθλημα, το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας. Η ομάδα άλλωστε, παραμένει στην πρώτη θέση, με τον Παναθηναϊκό βέβαια να έχει ματς λιγότερο, αλλά και την Δευτέρα ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Για τον Ισπανό προπονητή, μια καλή αρχή στην Ευρώπη, μπορεί να δείξει το δρόμο για τον όμιλο και να οριοθετήσει το στόχο. Και με την Γρανάδα άλλωστε, που είχε μια καλή πορεία, κάπως έτσι άρχισε το ταξίδι του και τον βοήθησε πολύ να φτιάξει το όνομά του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Για τον Μαρτίνεθ πάντως, αυτό το ματς με την Φράιμπουργκ, είναι το πιο δύσκολο στην ως τώρα διαδρομή της ομάδας. Ναι και με την Γκενκ στο Βέλγιο κρινόταν η… μισή χρονιά για την Ευρώπη, αλλά τώρα, δεν θα ήθελε σε καμία των περιπτώσεων να μπει με το… αριστερό και να βρεθεί σε θέση να κυνηγάει.