Η ικανοποίηση για τον Ποντένσε

Ντάνιελ Ποντένσε

i

© Intime

Η ικανοποίηση για τον Ποντένσε

Διονύσης Βερβελές 00:04 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:04 - 19.09.2023

Δεν ήταν μόνο η ασίστ του Πορτογάλου εξτρέμ στην OPAP Arena που «έφτιαξε» τον Μαρτίνεθ.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια, κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μάλιστα, του έδωσε φανέλα βασικού, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας για τη δουλειά του Πορτογάλου στο Ρέντη, που τον έκανε να χαμογελά, ενόψει του καταρτισμού του πλάνου του για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος άσος, δούλεψε πολύ τις προηγούμενες ημέρες. Και αν έλειπαν οι διεθνείς, αυτός ήταν στο Ρέντη, μαζί με την ομάδα και δείχνοντας στον προπονητή του πως είναι καλά, πως δεν είναι για… μισή ώρα. Ο Μαρτίνεθ και μίλησε μαζί του για να πάρει την απόφαση να τον βάλει βασικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν ήταν εύκολο, αλλά ο Ποντένσε ουσιαστικά του έστειλε το μήνυμα.

Τον δικαίωσε πάντως. Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ με την κακή εικόνα της ομάδας, ο Ποντένσε βγήκε μπροστά. Βοήθησε πολύ στην αντίδραση του Ολυμπιακού μετά το γκολ του Πόνσε και στο 38’, ήταν αυτός που κατέγραψε την πρώτη του ασίστ, στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Έφτιαξε» τον Ελ Κααμπί, τον Μαροκινό φορ που βρήκε ένα ακόμη γκολ στη φετινή σεζόν.

Για τον Ποντένσε υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα του, αλλά και τη θέλησή του να είναι εκεί. Δεν… κρύφτηκε πίσω από το γεγονός ότι δεν είχε παίξει με την Γουλβς. Είναι επαγγελματίας, έχει δουλέψει πολύ και θέση βασικού θα διεκδικήσει και κόντρα στην Φράιμπουργκ. Είναι μια δυνατή προσθήκη που ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου από τον Ολυμπιακό, αλλά άπαντες συνειδητοποίησαν τι θα ακολουθήσει.

Ο Μαρτίνεθ θα τον διαχειριστεί ανάλογα, οι απαιτήσεις είναι πολλές, αλλά με το πρώτο δείγμα γραφής από την αναμέτρηση της Νέας Φιλαδέλφειας, έχει κι αυτός κάθε λόγο να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Ο Ποντένσε συστήθηκε ξανά, ο κόσμος του Ολυμπιακού τον γουστάρει και πλέον, περιμένει την πρώτη του εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, πιθανότατα το βράδυ της Πέμπτης…