Πέρσι ο Ολυμπιακός κόντεψε να αλλάξει χρόνο για να γίνει αυτό!

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Πέρσι ο Ολυμπιακός κόντεψε να αλλάξει χρόνο για να γίνει αυτό!

Διονύσης Βερβελές 19:38 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 25.09.2023

Η αλλαγή εικόνας και η τρίτη τεσσάρα που δείχνουν πολλά…

Έχει εύκολο πρόγραμμα ο Ολυμπιακός, λένε ορισμένοι. Παίζει πολλά ματς στο Καραϊσκάκη, άλλοι… Ωραία, να τα δεχθούμε και τα δύο. Εγώ βλέπω τον Ολυμπιακό να έχει ρίξει τεσσάρες στον Ατρόμητο, στη Λαμία και στην Κηφισιά στο Καραϊσκάκη. Παράγει περισσότερες φάσεις, βρίσκει πιο εύκολα γκολ, «καθαρίζει» χωρίς μεγάλο άγχος τα ματς του. Το 2-0 με τον Πανσερραϊκό ήταν εντός έδρας η πιο αγχωτική εικόνα μέχρι στιγμής, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Επειδή είναι εύκολο να βάζεις ταμπέλες, γυρίζουμε το χρόνο λίγο πίσω, για να δούμε πότε έφτασε ο Ολυμπιακός σε τεσσάρα και πεντάρα. Κόντεψε να αλλάξει χρόνο για να γίνει αυτό λοιπόν, όχι να έχει βάλει τρεις τεσσάρες όπως φέτος, μέχρι Σεπτέμβρη μήνα!

Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Αστέρα Τρίπολης με 5-0 στις 28 Δεκεμβρίου 2022 και λίγες ημέρες μετά, στις 8 Ιανουαρίου 2023, πέρασε από τον Βόλο με 4-0. Φτάσαμε δηλαδή στην 15η και 16η αγωνιστική για να γίνει αυτό, στον δεύτερο γύρο!

Τώρα, ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, βρίσκει γκολ εύκολα και έτσι, παίρνει άνετες νίκες. Προφανώς και κάτι δείχνει αυτό, μια αλλαγή εικόνας προς το καλύτερο. Σίγουρα δεν θα είναι κάθε ματς για τεσσάρα στο Καραϊσκάκη, αλλά με το στυλ που παίζει η ομάδα, την ποιότητα που υπάρχει, δεν θα μας ξενίσει αν δούμε και άλλες στην πορεία.

Το ζήτημα για τον Ολυμπιακό πάντως, όπως επισημάναμε και στο blog, είναι η εικόνα του και στα μεγάλα ματς, εκεί που ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος και θα χρειαστεί να πάρει νίκες-τρίποντα που θα τον φέρουν πιο κοντά στην κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.