Το «τώρα ή… ποτέ» του Μπιέλ

Πεπ Μπιέλ

Το «τώρα ή… ποτέ» του Μπιέλ

Διονύσης Βερβελές 10:46 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 21.12.2023

Ο Ισπανός μέσος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Φορτούνη στην ενδεκάδα με τον Ατρόμητο…

Οι πολλές απουσίες του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο φέρνουν και αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Η μεγαλύτερη απουσία για τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτή του αρχηγού τους, Κώστα Φορτούνη

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε στον αγώνα του Περιστερίου να εκτίσει την ποινή του. Κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός χάνει έναν ποδοσφαιριστή που του χαρίζει δημιουργία, αλλά και σκοράρισμα. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» η αλήθεια είναι πως έχει προβληματιστεί στο Ρέντη τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Φορτούνη. Μία από τις σκέψεις που έχει κάνει η οποία συγκεντρώνει και αρκετές πιθανότητες, είναι αυτή της συμμετοχής του Πεπ Μπιέλ στην αρχική ενδεκάδα. 

Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν γίνει ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει στον Κάρλος Καρβαλιάλ τι αξίζει. Είναι ένα παιχνίδι αρκετά σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά αυτό στο Περιστέρι, αφού μιλάμε για έναν δύσκολο αντίπαλο. Οπότε και για τον Μπιέλ σε περίπτωση που όντως χρησιμοποιηθεί ως βασικός θα είναι μία καλή στιγμή για να αποδείξει πράγματα. 

Πάντως ο Καρβαλιάλ έχει δείξει πως δεν κοιτάει και τόσο τι συνέβαινε στην ομάδα με κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα επί θητείας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και είναι δίκαιος με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Και η περίπτωση του Μπιέλ είναι μία απ' αυτές, αφού ο Ισπανός με τον συμπατριώτη του στην τεχνική ηγεσία είχε χάσει αρκετούς πόντους… 

Αυτό που μένει φυσικά να φανεί, είναι αν ο Μπιέλ καταφέρει να πάρει την ευκαιρία του, πάντα σε περίπτωση που αυτή του δοθεί τώρα από τον Καρβαλιάλ. Φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο πάντως, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.