Το βίντεο με την Μπάτσκα, η ανάλυση και το μάθημα

Το βίντεο με την Μπάτσκα, η ανάλυση και το μάθημα

Διονύσης Βερβελές 08:57 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 11.12.2023

Τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Κάρλος Καρβαλιάλ από τον αγώνα με την Μπάτσκα στη Σερβία.

Να που πέρασε γρήγορα ο καιρός και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το δεύτερο αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα. Αρχές Οκτωβρίου είχαν παίξει οι «ερυθρόλευκοι» στη Σερβία και τότε ήταν σε καλό φεγγάρι η ομάδα, με συνεχόμενες καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα. Είχε προηγηθεί επίσης και το ματς με τη Φράιμπουργκ, όμως, τότε υπήρχαν διαφορετικά συναισθήματα με τώρα. 

Τότε ο Ολυμπιακός είχε παίξει με τους Γερμανούς μέσα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη και παρά την ήττα του είχε πραγματοποιήσει μία πολύ καλή εμφάνιση που άρεσε σε όλο τον κόσμο και άφηνε υποσχέσεις για τη συνέχεια. 

Μετά όμως ήρθε το 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία και κάπου εκεί είχαν άρχισαν οι πρώτοι τριγμοί για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ήταν ένα περίεργο βράδυ, γιατί οι αλλαγές του Ισπανού κόουτς, έφεραν την… καθίζηση. Το 0-2 έγινε 1- 2, ακολούθησε η αποβολή του Ντόη, για να έρθει η ισοφάριση στο τέλος.

Έχει δει το ματς ο Καρβαλιάλ

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού στο πλαίσιο των ημερών που έχει περάσει στο Ρέντη από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, στο πρόγραμμά του μαζί με τους συνεργάτες του έχει και το βίντεο. Βλέπει αγώνες των «ερυθρόλευκων» και βγάζει τα συμπεράσματά του για τη συνέχεια. Μεταξύ αυτών έχει δει και το ματς με την Μπάτσκα στη Σερβία

Όπως λένε στο Ρέντη αυτό που δεν του άρεσε καθόλου ήταν η χαλαρότητα που έβγαλαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 0-2, κυρίως για τις αποστάσεις μεταξύ των γραμμών με αποτέλεσμα έτσι να έρθει και η κόκκινη του Ντόη. Είναι κάτι που δεν του αρέσει καθόλου του Πορτογάλου, να βλέπει την ομάδα του να αλλάζει νοοτροπία. Ότι καλό έγινε και «έχτισε» το 0-2, «γκρεμίστηκε» με την απάντηση των Σέρβων. Το τονίζει συνέχεια στις προπονήσεις ο Πορτογάλος, θέλει συνεχώς την ομάδα του μέσα στο γήπεδο συγκεντρωμένη.

Την εκτιμά και στέλνει μήνυμα

Ο Καρβαλιάλ και το τιμ του, έχουν εικόνα για την Μπάτσκα Τόπολα. Ας μην ξεχνάμε πως το βράδυ της Πέμπτης, θα είναι το πρώτο του ματς στον πάγκο των Πειραιωτών. Εκτιμά την προσπάθεια των Σέρβων, που πάλεψαν πολύ τα δύο ματς με την Γουέστ Χαμ, που έστειλαν και στον Ολυμπιακό μήνυμα. 

Μπορεί στο ματς του Σαββάτου για το πρωτάθλημα Σερβίας να μην… μάγεψε, αλλά θα χρειαστεί μια καλή εικόνα από τους «ερυθρόλευκους» για να έρθει η πρόκριση. Κι ας του κάνουν δύο αποτελέσματα του Ολυμπιακού, ο Καρβαλιάλ θέλει τη νίκη και για τις εντυπώσεις. Είναι η πρεμιέρα του, ποιος δεν θα το ήθελε. Γι’ αυτό και ως την Πέμπτη, αναμένεται να περάσει στους παίκτες του όλα τα μηνύματα με τα συμπεράσματά του για την Μπάτσκα Τόπολα.