Το χαμόγελο του Μεντιλίμπαρ μετά τον ΠΑΟΚ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Το χαμόγελο του Μεντιλίμπαρ μετά τον ΠΑΟΚ

Διονύσης Βερβελές 08:42 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 23.04.2024

Ο Βάσκος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος, ειδικά με τον Ρίτσαρντς…

Μπορεί για κάποιους άλλους να προκαλεί «πονοκέφαλο» το γεγονός ένας προπονητής να έχει πολλές επιλογές για τους αγώνες του, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μόνο έτσι δεν το βλέπει.

Μετά από το ματς που είχε ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ και τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Βάσκος στη βασική του ενδεκάδα, χαμογέλασε όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και για το γεγονός πως η εμφάνιση ήταν τέτοια που τον άφησε ικανοποιημένο παρά το γεγονός πως είχε αφήσει εκτός πλάνων βασικούς ποδοσφαιριστές.

Ποιος θα το περίμενε πριν λίγο καιρό πως ο Ολυμπιακός θα έπαιζε σε ντέρμπι χωρίς τους Κάρμο, Φορτούνη, Ροντινέι και τους Ελ Κααμπί, Έσε στον πάγκο και θα έπαιρνε τη νίκη πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1;

Ο Μεντιλίμπαρ όπως φάνηκε σίγουρα το περίμενε και τώρα δηλώνει ικανοποιημένος στο Ρέντη για το γεγονός πως έχει στη διάθεσή του πολλές λύσεις. Άλλωστε όπως έχει δείξει ο Βάσκος του αρέσει να... ανακατεύει την τράπουλα στις ενδεκάδες του και να δοκιμάζει διάφορα, έτσι ώστε να μπορεί να παίρνει και το καλύτερο από την ομάδα του.

Του άρεσε ο Ρίτσαρντς

Η αλήθεια είναι ότι ο Μεντιλίμπαρ περίμενε την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήταν σίγουρος πως θα του δώσουν αρκετά και οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε αντί των βασικών παικτών που αγωνιζόντουσαν μέχρι τώρα.

Όμως για έναν παίκτη ενθουσιάστηκε αρκετά. Περίμενε την καλή εμφάνιση του Μαρτίνς, όπως και του Ιμπόρα, ακόμη και του Ναβάρο, όμως αυτός ο οποίος τον ενθουσίασε αρκετά ήταν ο Ομάρ Ρίτσαρντς!

Ο αριστεροπόδαρος Άγγλος μπακ πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση και έδωσε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων». Δεν είναι ότι δεν περίμενε από τον Ρίτσαρντς τέτοια εμφάνιση, αλλά μέχρι τώρα ο Άγγλος δεν έβγαζε τη σταθερότητα που ήθελε ο Βάσκος. Όμως μετά από την καλή του παρουσία στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε, μπήκε ως βασικός με τον ΠΑΟΚ και έκανε εμφάνιση, δείχνοντας ότι έχει βρει πλέον το ρυθμό που έψαχνε και ο ίδιος και είναι έτοιμος.