«Πήγα σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης»: Πασίγνωστος Youtuber επισκέφθηκε το «Γ. Καραϊσκάκης»

«Πήγα σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης»: Πασίγνωστος Youtuber επισκέφθηκε το «Γ. Καραϊσκάκης»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:04 - 22.04.2024

Από κοντά παρακολούθησε το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε ο πασίγνωστος Youtuber, Thogden, ο οποίος εντυπωσιάστηκε με την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έχουν περάσει κάμποσα 24ωρα από την ιστορική πρόκριση που πήρε ο Ολυμπιακός στην Τουρκία, όμως στο μυαλό του κόσμου υπάρχει ακόμα ο ενθουσιασμός. Σε συνδυασμό με τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι Πειραιώτες έχουν να διαχειριστούν δύο στόχους. Ο ένας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο άλλος η κατάκτηση του Europa Conference League, με τις δύο αποστολές μόνο εύκολες να μην είναι.

Για να φτάσει, λοιπόν, να αποκλείσει τη Φενέρ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση χρειάστηκε και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Εκεί ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2, σε ένα παιχνίδι το οποίο άξιζε πολλά περισσότερα αλλά πλήρωσε τα λάθη του. Αυτό το παιχνίδι, λοιπόν, αποφάσισε να παρακολουθήσει από κοντά ένας πασίγνωστος Youtuber, ονόματι Thogden.

O Θίο Όγκντεν, όπως είναι το κανονικό του όνομα, επισκέφθηκε την Ελλάδα και το «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να βιώσει την ατμόσφαιρα των φίλων της πειραϊκής ομάδας. Ο Άγγλος σε πρώτο χρόνο έκανε περιήγηση στην πρωτεύουσα της χώρας και επισκέφθηκε διάφορα αρχαιολογικά μέρη, ενώ δοκίμασε και το πασίγνωστο ελληνικό φαγητό.

Αργότερα, ακολούθησε η παρουσία του στην κερκίδα του γηπέδου των «ερυθρόλευκων», με τον ίδιο να μένει εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα των οπαδών. Μάλιστα, ο ίδιος πανηγύρισε έξαλλα τα γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός, ενώ φώναζε και συνθήματα μαζί με τους φίλους του συλλόγου. Ο Όγκντεν έδωσε και υπόσχεση πως αν το βίντεο πάρει 10 χιλ. likes τότε θα ακολουθήσει νέα επίσκεψη.

Ποιος είναι ο Thogden;

Ποιος είναι όμως ο Thogden που είδε από κοντά το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε; Το πραγματικό του όνομα είναι Θίο Όγκντεν και είναι γνωστός μέσα από το κανάλι του στο Youtube. Σε αυτό ποστάρει βίντεο με ποδοσφαιρικό περιεχόμενο, τα οποία κατά κύριο λόγο αφορούν επισκέψεις του σε γήπεδα ανά την Ευρώπη.

Το κανάλι του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στην Αγγλία - από όπου και κατάγεται - με τον ίδιο να αριθμεί 1,72 ακόλουθους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του έχει δικό του κανάλι, ενώ ο γιός του είναι αρκετά ενεργός και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.