Ολυμπιακός: «Τρέλα» σε όλη την Ελλάδα με τη θρυλική περιοδεία
i

©intime

Ολυμπιακός: «Τρέλα» σε όλη την Ελλάδα με τη θρυλική περιοδεία

Ο κόσμος «ψάχνεται» για μέρη και ημερομηνίες της περιοδείας των δύο ευρωπαϊκών τίτλων...

Από το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη θρυλική του περιοδεία με τις δύο ευρωπαϊκές κούπες που κατέκτησε την αγωνιστική σεζόν που πέρασε. Στην Αίγινα ήταν το Σάββατο το Conference League και το Youth League των Νέων και εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο τρόπαια και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Το πρώτο «ερυθρόλευκο» ταξίδι ήταν αρκετά πετυχημένο με τον κόσμο να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και ανταποκρίθηκε πλήρως στο κάλεσμα του Ολυμπιακού για τις δύο κούπες. Από τη στιγμή που έγινε η αρχή της περιοδείας αυτής, ο κόσμος πλέον περιμένει τη συνέχεια.

Ήδη έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα, αλλά και η ηλεκτρονική επαφή του κόσμου με την ΠΑΕ, για να μάθουν όλοι τους το πρόγραμμα της περιοδείας, αλλά και τα μέρη που θα βρεθούν οι δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι. Απ' όλη την Ελλάδα έχουν ανταποκριθεί και ζητούν να δουν από κοντά το Conference League και το Youth League.

Βέβαια δεν είναι κάτι απλό αυτό το εγχείρημα που κάνει ο Ολυμπιακός. Η «δίψα» του κόσμου μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης ομάδας και των Νέων είναι μεγάλη. Για αυτό και όλοι περιμένουν να μάθουν το πρόγραμμα της περιοδείας, έτσι ώστε να προγραμματίσουν και τη δική τους καθημερινότητα για να μη χάσουν το event αυτό.

Το σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που θέλουν είναι να ικανοποιήσουν όσο γίνεται το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου της ομάδας και να δώσουν την ευκαιρία στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δουν από κοντά τις ευρωπαϊκές κατακτήσεις της σεζόν που πέρασε.

Ένα τουρ το οποίο όπως φαίνεται θα κρατήσει αρκετές ημέρες, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοπό να γυρίσουν τις δύο κούπες σε όλη την Ελλάδα ή τουλάχιστον σε όσες περισσότερες περιοχές της χώρας γίνεται να δώσουν το «παρών», όπως ανέφερε και η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού «τα βαρύτιμα τρόπαια του Conference League και του Youth League θα ταξιδέψουν από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, με σκοπό να βρεθούν κοντά στους φιλάθλους μας σε όλη τη χώρα».