«Τσεκάρει» τα εισιτήρια των πρώτων αφίξεων

Αντόνιο Κορδόν

i

© Twitter

«Τσεκάρει» τα εισιτήρια των πρώτων αφίξεων

Ο Ολυμπιακός βάζει… μπροστά και επίσημα τις επόμενες ημέρες!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις εξελίξεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, που δεν θα είναι και λίγες. Κάθε άλλο. Η εκτίμηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται κοντά στις οριστικές αποφάσεις. 

Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο άρθρο, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, αναμένεται να γίνει γνωστός ο προπονητής που θα αναλάβει να «χτίσει» τον Ολυμπιακό της σεζόν 2023-24.

Το ισπανικό μοντέλο εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα για τον Αντόνιο Κορδόν, ωστόσο μέχρι την ανακοίνωση του νέου τεχνικού, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η… έκπληξη. Δεδομένο, ότι ο Ολυμπιακός θέλει δοκιμασμένο προπονητή, που θα προσαρμοστεί σχετικά εύκολα, που θα μπορέσει να δώσει στην ομάδα ένα στυλ, μια ταυτότητα μέσα στο γήπεδο, για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός και σήμερα Σάββατο έχει ανοιχτά τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκη για τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ χθες επισημοποίησε πως η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο Μιλς της Αυστρίας, από 5 ως 20 Ιουλίου. Μπαίνει στη διαδικασία της αντίστροφης μέτρησης και τις επόμενες ημέρες, το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα δεχθεί τα νέα πρόσωπα. 

Η ομάδα ψάχνεται άλλωστε για έξι βασικούς παίκτες και όλα δείχνουν πως η άφιξη του προπονητή, θα έχει συνέχεια με ποδοσφαιριστές. Προεργασία έχει γίνει άλλωστε και σε αυτόν τον τομέα και στόχος του Κορδόν και των συνεργατών του, είναι στο βασικό στάδιο προετοιμασίας να βρεθούν και μεταγραφικά αποκτήματα. 

Ο Χάμες... κολλάει το μαχαίρι στην Μπόκα Τζούνιορς: Οι τρεις αδιαπραγμάτευτοι όροι του για να συμφωνήσει με την ομάδα
REST OF THE WORLD

23:48 - 09.06.2023

Ο Χάμες... κολλάει το μαχαίρι στην Μπόκα Τζούνιορς: Οι τρεις αδιαπραγμάτευτοι όροι του για να συμφωνήσει με την ομάδα

Ο Χάμες Ροντρίγκες ετοιμάζεται να πει το «ναι» στη Μπόκα Τζούνιορς, σύμφωνα με μέσα της πατρίδας του, όμως για να το κάνει αυτό πρέπει η ομάδα να δεχθεί τρεις απαραβίαστους όρους.

Εκεί άλλωστε θα γίνει το σημαντικό μέρος της δουλειάς, ανεξάρτητα αν και μετά την επιστροφή (στις 20 Ιουλίου) από την Αυστρία, θα ακολουθήσουν είκοσι ημέρες ως το πρώτο επίσημο ματς. Κι εκεί στόχος είναι να γίνουν δύο φιλικά μίνιμουμ, ώστε να μπορέσει και ο νέος κόουτς να δουλέψει κατάλληλα και να βάλει… στυλ και ταυτότητα στην ομάδα του Ολυμπιακού της σεζόν 2023-24.

Εν αναμονή των εξελίξεων έτσι και σίγουρα με τεράστιο ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ.