Σπουδαίο διπλό για την Καλλιθέα στο Ρέντη και διατήρηση στην κορυφή

Ολυμπιακός Β΄ - Καλλιθέα

i

© Intime

Σπουδαίο διπλό για την Καλλιθέα στο Ρέντη και διατήρηση στην κορυφή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:27 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 06.01.2024

Η Καλλιθέα «απέδρασε» από το Ρέντη με MVP τον Ντεμέτριους και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σπουδαίο διπλό για την Καλλιθέα!

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2, η πρωτοπόρος του νότιου ομίλου πήρε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Β΄ (1-2), έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντεμέτριους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες μπήκαν «μουδιασμένες» στον αγωνιστικό χώρο, με την Καλλιθέα να έχει την κατοχή. Στο 26ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντεμέτριους, ο οποίος επέστρεψε στα γκολ.

Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες θέλησαν να δείξουν σημάδια αντίδραση και να βρουν το γκολ της ισοφάρισης άμεσα, ωστόσο τα βρήκαν... σκούρα στο επιθετικό κομμάτι.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός Β΄ ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 62ο λεπτό, ο Αποστολόπουλος υποδέχτηκε την μπάλα έπειτα από γύρισμα του Παπακανέλλου, ωστόσο αστόχησε από καλή θέση. Δευτερόλεπτα αργότερα, οι γηπεδούχοι έφτασαν μία... ανάσα από το γκολ. Ο Αργυρίου βγήκε σε θέση τετ α τετ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Κότσαρη.

Στο 73ο λεπτό και κόντρα στη ροή του αγώνα, η Καλλιθέα «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Ντεμέτριους και πάλι βρέθηκε μόνος του και με ένα εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το 0-2.

Το μόνο που κατάφεραν οι Πειραιώτες ήταν να βρουν το γκολ της μείωσης στο 86΄. Ο Αργυρίου εκμεταλλεύτηκε την καλοστημένη εκτέλεση κόρνερ του Σαπουντζή και με προβολή έκανε το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτό το σημαντικό διπλό, η Καλλιθέα παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κι έφτασε τους 27 πόντους, ενώ ο Ολυμπιακός Β΄ παρέμεινε στην 8η θέση με 11 πόντους.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Παπακανέλλος, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κατσουλίδης, Κεϊτά, Μουζακίτης, Αργυρίου

Καλλιθέα: Κότσαρης, Μεχία, Μαρώτα, Μανθάτης, Μπουλούλης, Ματίγια, Σίλβα, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ντιμίτριους, Λουκίνας

Διαιτητές: Ντάουλας, Μωϋσιάδης, Αρμακόλας

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (14ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ