Ο Μεντιλίμπαρ κι ο Κοβάσεβιτς παρακολουθούν από κοντά το Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β'

Ο Μεντιλίμπαρ κι ο Κοβάσεβιτς παρακολουθούν από κοντά το Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β'

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:18 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 15.04.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και βλέπουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β΄ κόντρα στον Παναθηναϊκό Β΄ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των playouts της Super League 2.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας του Ολυμπιακού Β΄ με τον Παναθηναϊκό Β΄ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των playouts της Super League 2. Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρίσκονται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για να δουν από κοντά το ντέρμπι «αιωνίων», οι οποίοι δίνουν «μάχη» για την παραμονή.

Τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όσο και οι «πράσινοι», μετρούν από 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα και είναι εντός της «επικίνδυνης ζώνης», όπως και η Παναχαϊκή. Οι Πειραιώτες μετρούν τρεις σερί ήττες, ενώ το «τριφύλλι» μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία ματς στο πρωτάθλημα.

Είδε τη Φενέρ που έπαιξε με βασικούς o Μεντιλίμπαρ

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, αναφέρθηκε στο γεγονός πως υπήρχε αναβολή αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Ολυμπιακό, όπως και για τον ΠΑΟΚ και δεν έγινε το μεταξύ τους ματς στην Τούμπα. Από την άλλη όμως η Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκε κανονικά στην Τουρκία κόντρα στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ.

Ένα ματς το οποίο μόνο εύκολο δεν ήταν για την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων». Εκτός από το γεγονός πως ήταν εκτός έδρας, έμεινε αρχικά πίσω στο σκορ και στη συνέχεια αναγκάστηκε να τρέξει αρκετά για να μπορέσει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με το υπέρ της 1-2.

Μάλιστα στο παιχνίδι αυτό η Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκε με αρκετούς από τους βασικούς της ποδοσφαιριστές στην αρχική της ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, έπαιξαν από την αρχή οι Σογιουντσού, Οσάγι-Σάμουελ, Φρεντ, Καχβετσί, Τζέκο, Τάντιτς. Ποδοσφαιριστές που η λογική λέει ότι θα είναι και απέναντι στον Ολυμπιακό την Πέμπτη βασικοί. Οπότε οι Τούρκοι θα έχουν ένα επιπλέον παιχνίδι στα πόδια τους και μάλιστα ένα απαιτητικό ματς, αφού χρειάστηκε να ιδρώσουν αρκετά για να φτάσουν στη νίκη.

Τον αγώνα αυτόν είδε, φυσικά, και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έκανε τη δική του κατασκοπία απέναντι στους Τούρκους και προφανώς είχε να σημειώσει αρκετά πράγματα ενόψει του αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία.