Βίντεο, ανάλυση, αξιολόγηση…

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©Intime

Βίντεο, ανάλυση, αξιολόγηση…

Διονύσης Βερβελές 12:45 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 08.12.2023

Η καθημερινή δουλειά του Πορτογάλου τεχνικού και τα στοιχεία που προσπαθεί να δει από την ομάδα του Πειραιά…

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν προπονητή να αναλαμβάνει μία ομάδα τόσο άμεσα στα μέσα της σεζόν και να έχει και την πίεση που έχει ο Ολυμπιακός για να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Έτσι και ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι περιμένουν άμεσα αποτελέσματα, αφού η πορεία αλλά και η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα δεν είναι καθόλου καλή. Γι’ αυτό και ήρθε η αντικατάσταση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ… Έτσι και ο ίδιος έχει πέσει με τα... μούτρα στη δουλειά. 

Ο Καρβαλιάλ και οι συνεργάτες του βλέπουν συνεχώς βίντεο με αγώνες που έχει δώσει ο Ολυμπιακός από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλουν να δουν το στιλ που είχε η ομάδα, τα δυνατά της σημεία, αλλά και αυτά τα οποία βγάζει αδυναμίες μέσα στο χορτάρι. Προσπαθούν να βγάλει μία άκρη και το νέο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, τι πήγε τόσο στραβά ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα και η ομάδα βγήκε τόσο από τις... ράγες της. 

Πως δηλαδή από τη νίκη με τη Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη και μια εξαιρετική εμφάνιση, έφτασε να χάνει με βαριά σκορ και οι εμφανίσεις της να μην είναι αυτές που θα έπρεπε. Πέρα από τα όσα βλέπει ο Κάρλος Καρβαλιάλ και οι συνεργάτες του στις προπονήσεις, ο έμπειρος τεχνικός κάνει τη δική του αξιολόγηση και μέσα από τα όσα βλέπει στο βίντεο και τους αγώνες των «ερυθρόλευκων». 

Σύντομα θα πρέπει να κάνει τις δικές του εισηγήσεις στον Πέδρο Άλβες και από εκεί και πέρα ο ίδιος από την πλευρά του στη διοίκηση, αναφορικά με το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού

Άλλωστε όπως έχουμε αναφέρει ξανά, όλοι κρίνονται πλέον από τον Κάρλος Καρβαλιάλ, λίγοι είναι αυτοί οι οποίοι θεωρούνται σίγουροι και δεδομένοι, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις. Γιατί ξεκάθαρα, η ευθύνη δεν ήταν μόνο του κόουτς Μαρτίνεθ