Η επιστροφή στη «μάχη» του τίτλου και οι επιστροφές στου Ρέντη

Ο Γιόβετιτς

i

© Intime

Η επιστροφή στη «μάχη» του τίτλου και οι επιστροφές στου Ρέντη

Διονύσης Βερβελές 10:10 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 28.03.2024

Οι σκόρερ Γιόβετιτς, Καμπράλ και η επιστροφή του Μαρτίνς «μετρούν».

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση, με ένα ματς που έχει χαρακτήρα τελικού την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άπαντες γνωρίζουν πως σε περίπτωση ήττας, τα πράγματα γίνονται… ζόρικα για τα καλά και με την ομάδα να φλερτάρει για τα καλά με την 4η θέση. 

Όλοι, όμως, δείχνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους, να… επιστρέψει ο Ολυμπιακός στη μάχη του τίτλου! Ψυχολογία υπάρχει καλή, μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League. Με ζητήματα όσον αφορά στα δύο ρόστερ, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Μεντιλίμπαρ θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, για να μπορέσει να κάνει τη διαχείρισή του. 

Και από αυτές τις ημέρες, έχει κάθε λόγο να χαμογελά για την εξέλιξη με τρεις ποδοσφαιριστές του. Ο Γιόβετιτς, είχε γκολ με τον Ολυμπιακό, είχε και με το Μαυροβούνιο. Ο Βάσκος τεχνικός δείχνει να έχει βρει το κουμπί του, να τον έχει κερδίσει ψυχολογικά, μιλάνε αρκετά. Όλα μετρούν και όλοι στο Ρέντη στέκονται σε έναν… άλλον Γιόβετιτς

Χαμόγελα για τον έμπειρο φορ, αλλά και για τον Καμπράλ. Έδειξε να… μένει πίσω στην εκτίμηση του Μεντιλίμπαρ, αλλά το γκολ του με την εθνική του ομάδα (Πράσινο Ακρωτήρι), του δίνει ψυχολογία και αυτού, για να συνεχίσει δυνατά και να πείσει τον προπονητή του πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες. Θετικά δείχνουν να είναι τα νέα και με τον Ζέλσον Μαρτίνς. 

Έχει ανεβάσει ρυθμό, προπονήθηκε με την ομάδα και όπως επισημάναμε σε προηγούμενό μας άρθρο, πλέον είναι θέμα του Μεντιλίμπαρ πως θα τον διαχειριστεί. Δύο φορές γύρισε από ενοχλήσεις και τραυματισμό, έπαθε ζημιά και τις δύο. Θα θελήσει ο κόουτς των Πειραιωτών να έχει μια ακόμη λύση για τη Νέα Φιλαδέλφεια ή θα προτιμήσει να τον πάει πιο… πίσω; Θυμίζουμε βέβαια, πως τόσο ο Καμπράλ, όσο και ο Μαρτίνς, δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού και δεν μπορούν να υπολογίζονται για τις αναμετρήσεις με την Φενέρμπαχτσε