Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του προέδρου της Φενέρμπαχτσε – Οι τρεις επιλογές πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του προέδρου της Φενέρμπαχτσε – Οι τρεις επιλογές πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Γιώργος Σακελλαρίου 18:58 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 27.03.2024

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Αλί Κοτς υποστήριξε ότι μίλησε με τον προπονητή στο 60ό λεπτό του αγώνα με την Τράμζπονσπορ και του είπε ότι μπορεί ν’ αποσύρει την ομάδα. Στις 2 Απριλίου πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό η τελική απόφαση του τουρκικού συλλόγου.

Σε σημαντικές αποκαλύψεις με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Τράμπζονσπορ και την έκτακτη γενική συνέλευση της 2ας Απριλίου, προχώρησε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε Αλί Κοτς.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τεχνικό Ισμαϊλ Καρτάλ στο 60ό λεπτό του αγώνα με την Τράμπζονσπορ και του είπε: «Η εξουσία είναι δική σου, μπορείς να αποσύρεις την ομάδα από το γήπεδο αν θέλεις».

Ο Κοτς, παράλληλα, με αφορμή τις σκέψεις γι’ αποχώρηση από το πρωτάθλημα, δήλωσε για την έκτακτη γενική συνέλευση στις 2 Απριλίου ότι υπάρχουν τρεις επιλογές: «Το κακό, το χειρότερο και το χείριστο».

Η απόφαση του τουρκικού συλλόγου, λοιπόν, θα παρθεί εννέα μέρες πριν την πρώτη μάχη στις 11 Απριλίου με τον Ολυμπιακό, για την προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο Κοτς στη συνάντηση που είχε με ομάδα δημοσιογράφων στο Στάδιο Şükrü Saracoğlu, αναφέρθηκε στον αγώνα στην Τραπεζούντα που διήρκεσε 3 ώρες και 15 λεπτά. Τόνισε ότι υπήρχε πρόθεση να χάσει βαθμούς η Φενέρ και να μείνει πίσω στο πρωτάθλημα.

Υπογράμμισε ακόμα ότι υπήρξε αμέλεια καθηκόντων από την αστυνομία και δήλωσε ότι οι άνδρες ασφαλείας της Φενέρμπαχτσε και του γηπέδου με τα πορτοκαλί γιλέκα εκπλήρωσαν πλήρως τα καθήκοντά τους.

Ο Καρτάλ είπε στον Κοτς στην επικοινωνία που είχαν στο 60ό λεπτό ότι ο γιος χτυπήθηκε σοβαρά. Στη συνέχεια κι όλη τη νύχτα έκανε εμετούς, χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας του και ο γιατρός στον οποίο πήγαν την επόμενη μέρα αντέδρασε στην οικογένεια, διότι δεν πήγαν τον νεαρό Εμρέ Καρτάλ στο νοσοκομείο τη νύχτα.

Ο Αλί Κοτς είπε επίσης: «Αυτή η επιχείρηση στήθηκε από τον ανταγωνισμό. Προσπαθεί κάποιος να δημιουργήσει κοινωνικά προβλήματα μέσω του ποδοσφαίρου; Μετά απ’ αυτό το περιστατικό, έχουμε τρεις επιλογές. Το κακό, το χειρότερο και το πολύ χειρότερο...

Ατζούν: «Πετύχαμε τον Ολυμπιακό στο καλύτερο δυνατό σημείο, δεν παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο πια»
CONFERENCE LEAGUE

15:01 - 27.03.2024

Ατζούν: «Πετύχαμε τον Ολυμπιακό στο καλύτερο δυνατό σημείο, δεν παίζει σοβαρό ποδόσφαιρο πια»

Ο πρόεδρος της Χαλ και Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί σε συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και εμφανίστηκε βέβαιος πως ο τούρκικος σύλλογος έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

Θα υπάρχει αίμα, ιδρώτας και δάκρυα στην απόφαση που θα πάρουμε. Αυτό είναι σίγουρο. Οι χορηγοί μας έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν τις συνεισφορές τους ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. Θα προσφέρουμε περισσότερες από μία επιλογές στα μέλη μας. Το κλείσιμο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων για λίγο είναι επίσης μια από τις επιλογές. Πάγωμα των δικαιωμάτων μας στο πρωτάθλημα για ένα χρόνο. Θέλουμε μόνο ένα πράγμα να είναι ξεκάθαρο. Δεν θα συνεχίσουμε σαν να μην έγινε τίποτα!».