Ολυμπιακός: Χάνει τη ρεβάνς με την ΑΕΚ ο Παπασταθόπουλος

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

i

©intime

Ολυμπιακός: Χάνει τη ρεβάνς με την ΑΕΚ ο Παπασταθόπουλος

Sportal newsroom 22:59 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 25.02.2023

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, από τον διαιτητή του αγώνα, Πινέιρο, γεγονός που θα κρατήσει τον Έλληνα στόπερ εκτός της ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δέχτηκε τη κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα, Πινέιρο, με αποτέλεσμα να «βγει από τα ρούχα του» και να αφήσει τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες. Έτσι ο Έλληνας αμυντικός θα χάσει τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος τη 1η Μαρτίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Έλληνας στόπερ των «ερυθρολέυκων» στο 64ο λεπτό του αγώνα δέχτηκε τη πρώτη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα. Παρόλα αυτά στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων ο αρχηγός του Ολυμπιακού δέχτηκε και την δεύτερη κίτρινη, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έβγαινε σε αντεπίθεση και ο Έλληνας αμυντικός έκανε τάκλιν και εκοψε τη μπάλα με το χέρι. 

Ο διαιτητής του αγώνα, Ζοάο Πινέιρο, του έδωσε την δεύτερη κίτρινη και τότε βγήκε εκτός εαυτού. Ο Παπασταθόπουλος δεν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς διαμαρτυρόταν έντονα προς τον διαιτητή του παιχνιδιού. Ο Ινμπόμ Χουάνγκ, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, τα... άκουσε από τον συμπαίκτη του μέχρι να ηρεμήσει και να βγει από το γήπεδο.