Ολυμπιακός: Χωρίς Μαρσέλο, δύσκολα ο Φορτούνης με Άρη
i

Κώστας Φορτούνης/ ©Intime

Ολυμπιακός: Χωρίς Μαρσέλο, δύσκολα ο Φορτούνης με Άρη

Διονύσης Βερβελές 09:08 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 18.01.2023

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη στο Φάληρο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Μαρσέλο να είναι τραυματίας και να μένει εκτός. Αμφίβολη και η συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη.

Τον Άρη υποδέχεται την Τετάρτη (18/1, 19:00) ο Ολυμπιακός, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας. Μετά το ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, έρχεται η ώρα για το ραντεβού στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες τους, κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Προφανώς και είναι άλλο ματς σε σύγκριση με αυτό της Κυριακής, άλλες απαιτήσεις και άλλη προσέγγιση και από τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην εντεκάδα, καθώς την Κυριακή εκκρεμεί και ένα δύσκολο ματς για το πρωτάθλημα, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Θα ακολουθεί και η ρεβάνς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, υποχρεώσεις συνεχόμενες με απαιτήσεις μεγάλες.

Ο Ολυμπιακός «καίγεται» για το Κύπελλο, ειδικά από τη στιγμή που έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα. Και ο Μίτσελ γνωρίζει πως είναι ένα τρόπαιο, ένας στόχος, γνωρίζοντας πως στον επόμενο γύρο θα τον περιμένει η ΑΕΚ.

Φάκελος Μαρσέλο: Ο Κριστιάνο, το MLS και η επιθυμία του Βραζιλιάνου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:37 - 17.01.2023

Φάκελος Μαρσέλο: Ο Κριστιάνο, το MLS και η επιθυμία του Βραζιλιάνου

Θέμα Μαρσέλο εκ νέου έρχεται από την Ισπανία. Αυτή τη φορά, παρουσιάσουν ως δεδομένη τη συμφωνία του με τους LA Galaxy για το καλοκαίρι του 2023. Ένα σενάριο που δεν είναι και απίθανο. Κάθε άλλο. Πάμε, όμως, να δούμε πως έχει ως τώρα η κατάσταση.

Τα πλάνα του πάντως, σίγουρα δεν θα έχουν τον πρωταγωνιστή των αναμετρήσεων με τον Ατρόμητο. Ο Μαρσέλο είναι εκτός με τραυματισμό και δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό κόουτς, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και αναμένεται να τον προφυλάξει.

Ο Μίτσελ θα δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν είναι οι βασικοί των τελευταίων ματς. Για κάτω από τα δοκάρια σκέφτεται τον Κωνσταντή Τζολάκη, ενώ χρόνο και φανέλα βασικού θα πάρουν πιθανότατα οι Ρέτσος, Σαμασέκου, Μασούρας, Ελ Αραμπί και ένας εκ των Βρουσάι, Ανδρούτσου. Στήριξη στο ρόστερ που κράτησε ο Μίτσελ υπάρχει και θέλει να το δείξει μέσω των επιλογών του, σε μια σειρά που δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ από φέτος. Ο τεχνικός των Πειραιωτών πάντως, δεν ανακοίνωσε αποστολή γι’ αυτό το ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν και πάλι τον κόσμο τους, να είναι στο πλευρό τους. Τα εισιτήρια διατίθονται μέσω Ίντερνετ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, αλλά και στα εκδοτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τις 10:00 το πρωί, ως και την ώρα έναρξης του αγώνα.