«Ομάδα από την Ινδονησία θέλει να αποκτήσει τον Χάμες»

Χάμες Ροντρίγκες

i

©intime

«Ομάδα από την Ινδονησία θέλει να αποκτήσει τον Χάμες»

Sportal newsroom 22:04 - 24.04.2023

Ομάδα από την Ινδονησία έχει ενδιαφερθεί να αποκτήσει τον Χάμες Ροντρίγκες σύμφωνα με μέσα από το εξωτερικό

Περιζήτητος έχει γίνει ο Χάμες Ροντρίγκες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται για ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «Tribun News» η Persib Bandung έχει κι αυτή στη λίστα της τον πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων».

Η ομάδα από την Ινδονησία δεν έχει μείνει μόνο στο ενδιαφέρον, αλλά έχει καταθέσει και πρόταση. Πλέον μένει η απάντηση του 31χρονου. 

Εκτός από την ομάδα της Ινδονησίας, ενδιαφέρον έχουν δείξει και σύλλογοι από Βραζιλία, Αργεντινή και Τουρκία. Από τη Βραζιλία η Μποταφόγκο του έχει κάνει πρόταση, με το συμβόλαιο να έχει διάρκεια ενός έτους. 

Άλλη μία ομάδα από τη Λατινική Αμερική που θέλει να αποκτήσει τον Χάμες είναι η Ρίβερ Πλέιτ. Παρόλα αυτά ο μεγάλος ντόρος για τον Κολομβιανό γίνεται από τις ομάδες της Τουρκίας. Συγκεκριμένα πολλές είναι οι αναφορές που κάνουν λόγο ότι ο Κολομβιανός είτε έχει συμφωνήσει με την Μπεσίκτας είτε με την Φενέρμπαχτσε. Η δεύτερη ομάδα μάλιστα λέγεται ότι του προσφέρει 180.000 μηνιαίως.