Στο νέο εστιατόριο του Χάμες η χωριάτικη σαλάτα θα κοστίζει 25 ευρώ

Στο νέο εστιατόριο του Χάμες η χωριάτικη σαλάτα θα κοστίζει 25 ευρώ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:00 - 19.04.2023

Μία ακόμα προσθήκη στο επαγγελματικό του portfolio θα έχει ο Χάμες Ροντρίγκες, ανοίγοντας εστιατόριο το οποίο προορίζεται για... φουσκωμένες τσέπες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κλασσική χωριάτικη σαλάτα, η οποία θα έχει κόστος 25 (!) ευρώ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες  αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό εδώ και λίγο διάστημα, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν τους δρόμους τους. Αφορμή φαίνεται να στάθηκε η συνολική  συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, με αποκορύφωμα τα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο 31χρονος, λοιπόν, μπορεί να είναι «άνεργος» εδώ και κάμποσα 24ωρα, όμως ο τραπεζικός του λογαριασμός δεν σταματάει να γεμίζει με χρήματα.  Ο Κολομβιανός άσος έχει βρει τον τρόπο να πλουτίζει πέραν του ποδοσφαίρου, αφού το επαγγελματικό του portfolio είναι γεμάτο με επιχειρήσεις οι οποίες κατά κύριο λόγο βρίσκονται στην πατρίδα του.

© Instagram

Ο ίδιος, λοιπόν, πρόσθεσε ακόμα μία στη λίστα του, αφού εντός ολίγων ημερών αναμένεται να κάνει εγκαίνια το νέο εστιατόριο της αλυσίδας «Arrogante», στην οποία είναι μέτοχος. Ωστόσο, όποιος αποφασίσει να το επισκεφθεί θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει αρκετά χρήματα, αφού οι τιμές στον κατάλογο δεν προορίζονται για τον καθένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η χωριάτικη σαλάτα που υπάρχει στο μενού, η οποία θα κοστίζει 25 (!) ευρώ.

Αυτό θα είναι το δεύτερο εστιατόριο της εν λόγω αλυσίδας, με το πρώτο να εδρεύει στη Μαδρίτη όπου και ο παίκτης πέρασε αγωνιζόμενος στη Ρεάλ. Πάντως, όποιος επισκεφθεί το συγκεκριμένο μπιστρό δεν θα απολαύσει μόνο το φαγητό, αφού η εμπειρία του συνοδεύεται με αρκετά σόου, αφού μεταξύ άλλων, οι πελάτες του μαγαζιού θα μπορούν να παρακολουθήσουν θεάματα με ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς κλπ. Μάλιστα, μετά την Μπογκοτά (στην οποία θα ανοίξει το κατάστημα), σχεδιάζονται επεκτάσεις σε περιοχές όπως είναι το Μαϊάμι και η Μαραμπέγια.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Ροντρίγκες επέκτεινε την - αρκετά κερδοφόρα - αλυσίδα καφέ του, ανοίγοντας νέο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο «El Eden», το οποίο επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο.