Ράκος ο Ομπαμεγιάνγκ: Ξέσπασε σε δάκρυα μετά τον αποκλεισμό από την Αταλάντα (vid)

Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ

i

PrtScr

Ράκος ο Ομπαμεγιάνγκ: Ξέσπασε σε δάκρυα μετά τον αποκλεισμό από την Αταλάντα (vid)

Κώστας Τόπας 08:39 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 20.05.2024

Μετά τον αποκλεισμό από την Αταλάντα, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Μια μεγάλη περιπέτεια που ήταν τελικά απογοητευτική για την Μαρσέιγ. Έχοντας καταφέρει να φτάσει στον ημιτελικό του Europa League, οι Μασσαλοί είχαν όνειρο να φτάσουν στον τελικό του Δουβλίνου στις 22 Μαΐου.

Στο πρώτο ματς της Μασσαλίας, Μαρσέιγ κι Αταλάντα έμειναν ισόπαλες (1-1), με αποτέλεσμα να αφήσουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Στη ρεβάνς όμως οι Ιταλοί ήταν επιβλητικοί και πήραν την πρόκριση με εμφατικό τρόπο, μιας κι επικράτησαν με 3-0.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ «λύγισε». Ο Γκαμπονέζος στράικερ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο τελευταίο σφύριγμα.

Ο άλλοτε φορ της Μπαρτσελόνα ήταν συχνά ο σωτήρας της Μαρσέιγ αυτή τη σεζόν, ειδικά στο Europa League. Πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 10 γκολ, ο Γκαμπονέζος ήταν καθοριστικός στα τελικά στάδια με δύο τέρματα κόντρα στη Βιγιαρεάλ στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 και ένα εναντίον της Μπενφίκα στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών. Αλλά απέναντι στην Αταλάντα, ο Ομπαμεγιάνγκ «σίγησε».

Ήταν μια άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν για τον Ομπαμεγιάνγκ στη Μαρσέιγ, ωστόσο, κόντρα στην Αταλάντα δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, έχοντας 36 επαφές με την μπάλα χωρίς ωστόσο να καταγράφει κάποια τελική στην εστία.

Οπαδός της Αταλάντα τέθηκε υπό κράτηση μετά από ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ματς με την Μαρσέιγ (vid)
EUROPA LEAGUE

10:36 - 03.05.2024

Οπαδός της Αταλάντα τέθηκε υπό κράτηση μετά από ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ματς με την Μαρσέιγ (vid)

Στη σύλληψη ενός οπαδού της Αταλάντα προχώρησαν οι γαλλικές αρχές, καθώς εθεάθη να κάνει ναζιστικούς χαιρετισμούς και μιμήσεις πιθήκων κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Μαρσέιγ.

Με τρία παιχνίδια να απομένουν για τη Ligue 1, η Μαρσέιγ έχει ακόμα την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν.