Οπαδοί του Παναθηναϊκού από τα Ιωάννινα έστειλαν μήνυμα στο παιδί που χαροπαλεύει

Οπαδοί του Παναθηναϊκού από τα Ιωάννινα έστειλαν μήνυμα στο παιδί που χαροπαλεύει

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:49 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 10.04.2023

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός δεν ξέχασαν τον 30χρονο που δίνει «μάχη» για τη ζωή του μετά το οπαδικό επεισόδιο στα Ιωάννινα.

Άγρια συμπλοκή έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (7/4) στα Ιωάννινα με οπαδικά κίνητρα. Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, τρία αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα τέσσερα άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού από τα Ιωάννινα, που βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το βράδυ της Κυριακής (9/4) για να παρακολουθήσουν από το κοντά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν ξέχασαν τον νεαρό που δίνει «μάχη» για τη ζωή του. Κρέμασαν ένα πανό στις εξέδρες του γηπέδου το οποίο έγραφε: «Μπροστά στην ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχουν χρώματα. Δημήτρη κράτα γερά». Έστειλαν έτσι την αγάπη τους στον 30χρονο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το οπαδικό επεισόδιο