Οπαδός της Γκρόνιγκεν χτύπησε με γροθιά παίκτη της ομάδας του! (video)

Ο Βίλεμς δέχθηκε ισχυρό χτύπημα από οπαδό της ομάδας του.

i

Print Screen

Οπαδός της Γκρόνιγκεν χτύπησε με γροθιά παίκτη της ομάδας του! (video)

Γιώργος Σακελλαρίου 16:11 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 19.03.2023

Σάλος στην Ολλανδία, οπαδός της Γκρόνινγκεν γρονθοκόπησε τον Γέτρο Βίλεμς και το ματς με τη Χέρενφεν διακόπηκε προσωρινά.

Ένα εξαιρετικά δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε στο ματς της Γκρόνινγκεν με τη Χέρενφεν στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Καμιά φορά κι εκεί που θεωρείς ότι υπάρχει ποδοσφαιρικός πολιτισμός η κατάσταση ξεφεύγει.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων ήταν εξοργισμένοι με τη διαφαινόμενη ήττα της ομάδας τους. Προκάλεσαν ταραχή στην εξέδρα και έσπευσαν οι παίκτες της ομάδας τους να τους ηρεμήσουν. Ο Γέτρο Βίλεμς συζητούσε με τους αγανακτισμένους οπαδούς και τότε ένας οπαδός τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι! Οι υπόλοιποι αμέσως τον απομάκρυναν και έγινε χαμός στην εξέδρα, ενώ ο διαιτητής στο 85' αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα για λίγα λεπτά. 

Το ματς, τελικά ολοκληρώθηκε και δεν άλλαξε το σκορ με τη Χέρενφεν να επικρατεί 0-2. Στην Ολλανδία, ωστόσο, το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση. Σύμφωνα με τα τα δημοσιεύματα του ολλανδικού Τύπου, ο ανεγκέφαλος οπαδός βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Στα social media, άλλωστε, υπήρχε παντού η φωτογραφία του. 

Δείτε το βίντεο από την επίθεση: