Δουβίκας: «Το καλύτερο ματς μου με τη φανέλα της Ουτρέχτης»
i

Τρία γκολ σημείωσε απέναντι στην Αλκμάαρ ο Τάσος Δουβίκας/instagram

Δουβίκας: «Το καλύτερο ματς μου με τη φανέλα της Ουτρέχτης»

Sportal newsroom 17:58 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 29.01.2023

Ο Τάσος Δουβίκας, που σημείωσε χατ τρικ και είχε και δυο ασίστ, μίλησε για το επικό 5-5 της Ουτρέχτης με την Αλκμάαρ.

Ένα από τα πλέον παραγωγικά παιχνίδια των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα Ολλανδίας έγινε το βράδυ του Σαββάτου. H Αλκμάαρ υποδέχτηκε την Ουτρέχτη, για την 19η αγωνιστική της Eredivisie, με το εντυπωσιακό 5-5 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησαν βασικοί τέσσερις διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές και δύο εξ αυτών ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Χατζηδιάκος και Παυλίδης βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της Αλκμάαρ, με τον δεύτερο να σημειώνει χατ τρικ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Βασίλη Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια και στην κορυφή της επίθεσης τον Τάσο Δουβίκα που, όπως και ο Παυλίδης, σημείωσε τρία τέρματα και επιπλέον έδωσε και τις ασίστ για τα άλλα δύο γκολ της Ουτρέχτης.

Με αφορμή αυτά του τα κατορθώματα ο 23χρονος επιθετικός μίλησε γα τον συγκεκριμένο αγώνα, τονίζοντας: ««Ήταν ένα θαυμάσιο παιχνίδι, το μόνο που με απογοητεύει είναι πως θα μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν ένα τρελό ματς που εξελίχθηκε σε ‘ροντέο’. Νομίζω ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου με τη φανέλα της Ουτρέχτης. Πέτυχα τρία γκολ, έδωσα δύο ασίστ. Πίστευα πως είχα σκοράρει και άλλο τέρμα, αλλά τελικά ήταν οφσάιντ».