Άγιαξ: Ανακοίνωσε απόλυση προπονητή 40 λεπτά μετά τη νέα γκέλα από τη Φόλενταμ!
i

Ο Άλφρεντ Σρούντερ/© Ajaxfc

Άγιαξ: Ανακοίνωσε απόλυση προπονητή 40 λεπτά μετά τη νέα γκέλα από τη Φόλενταμ!

Sportal newsroom 10:16 - 27.01.2023

Παρελθόν αποτελεί ο προπονητής του Άγιαξ, Άλφρεντ Σρούντερ, με την ανακοίνωση να προκύπτει 40 λεπτά μετά τη νέα απώλεια βαθμών κόντρα στη Φόλενταμ.

Ήταν δεδομένο και έγινε πραγματικότητα! Ο λόγος για την απόλυση του Άλφρεντ Σρούντερ από την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ, μετά τη σχεδόν… καταστροφική χρονιά που διανύει ο «Αίαντας» μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ολλανδίας υπέστησαν νέα σοκαριστική απώλεια βαθμών, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στη Φόλενταμ, αφού έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς, που είχαν μείνει και πίσω στο σκορ, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Σε μια κατάληξη που ήταν προφανής, ο Άγιαξ ανακοίνωσε την απόλυση του Ολλανδού προπονητή, που ήταν ήδη σε δυσμένεια τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τους παίκτες της ομάδας και μάλιστα η ανακοίνωση ήρθε μόλις 40 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα.

Η ζωή χωρίς τον Τεν Χαχ είναι εφιάλτης στον Άγιαξ - Αλλος «Αίαντας» χωρίς τον Ολλανδό (vid)
REST OF THE WORLD

15:45 - 23.01.2023

Η ζωή χωρίς τον Τεν Χαχ είναι εφιάλτης στον Άγιαξ - Αλλος «Αίαντας» χωρίς τον Ολλανδό (vid)

Μετά την αποχώρηση του Έρικ Τεν Χαχ, ο Άλφρεντ Σρέντερ δεν φαίνεται πως έχει καταφέρει να συνεχίσει το έργο του Ολλανδού τεχνικού στον Άγιαξ, ο οποίος συνεχίζει κι απογοητεύει στο πρωτάθλημα.

«Είναι μια επίπονη απόφαση, αλλά και απαραίτητη. Μετά από ένα καλό ξεκίνημα της σεζόν, χάσαμε πολλούς βαθμούς άσκοπα. Λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου υπήρξε πρόωρη και μεγάλη χειμερινή διακοπή. Ο Άλφρεντ είχε χρόνο και κράτησε την αυτοπεποίθησή μας για να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τα πράγματα.

Τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση, ενώ πιστεύουμε ότι παρά τις πολλές μεταγραφές είχε στη διάθεσή του μια δυνατή και άξια πρωταθλητισμού επιλογή. Χάσαμε επίσης πολλούς βαθμούς τις τελευταίες εβδομάδες και δυστυχώς δεν είδαμε καμία πρόοδο», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Έντβιν φαν ντερ Σαρ.

Tags: