Άγιαξ: «Έκλεισε» τον Χερόνιμο Ρούλι
i

Χερόνιμο Ρούλι / screenshot via Twitter

Άγιαξ: «Έκλεισε» τον Χερόνιμο Ρούλι

Sportal newsroom 08:18 - 05.01.2023

Μεταγραφή στη θέση του τερματοφύλακα «έκλεισε» ο Άγιαξ με τον Χερόνιμο Ρούλι να έχει συμφωνήσει με την ολλανδική ομάδα.

Τον Χερόνιμο Ρούλι «έκλεισε» ο Άγιαξ. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η ολλανδική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ και θα κάνει δικό της τον Αργεντινό τερματοφύλακα.

Οι προσωπικοί όροι έχουν ήδη συμφωνηθεί μεταξύ του παίχτη και του «Αίαντα». Ο 30χρονος θα ταξιδέψει μέσα στο επόμενο 24ωρο στο Άμστερνταμ, για να γίνουν οι ιατρικές εξετάσεις και για να υπογράψει και επίσημα στην ολλανδική ομάδα. 

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Αργεντινός γκολκίπερ αγωνίζεται με τη Βιγιαρεάλ, με την οποία έχει κατακτήσει ένα Γιουρόπα Λιγκ το 2021 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν μάλιστα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού, καθώς είχε αποκρούσει το τελευταίο πέναλτι του Νταβίντ Ντε Χέα, δίνοντας στην ομάδα του το τρόπαιο για πρώτη φορά.

Τη περσινή χρονιά έκανε επίσης εξαιρετικές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ με τα «κίτρινα υποβρύχια», με τα οποία έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Έχει φορέσει επίσης της φανέλα της Εστουντιάντες, της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Μονπελιέ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή μπορεί να μην αγωνίστηκε καθόλου, αλλά φόρεσε και εκείνος το μετάλλιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.