Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου της Opap Arena, δεν έχει σχέση με την πραγματική του κατάσταση

Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου της Opap Arena, δεν έχει σχέση με την πραγματική του κατάσταση

Κώστας Τσίλης 19:36 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 16.10.2023

Η διαδικασία της επισποράς που βρίσκεται σε εξέλιξη επηρεάζει την εικόνα του τερέν του γηπέδου της ΑΕΚ αλλά όχι και την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές

Η αλήθεια είναι πως με γυμνό μάτι, η εικόνα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν είναι καλή. Και ενδεχομένως θα προκαλούσε και προβληματισμό, ενόψει και του αποψινού ματς της εθνικής, αλλά και των αγώνων της Ένωσης που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όμως η πραγματική κατάσταση του τερέν, δεν έχει σχέση με την εικόνα. 

Όσον αφορά το playability του αγωνιστικού χώρου, αυτού δηλαδή που θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Κάτι που το δείχνουν και όλες οι απαραίτητες μετρήσεις που έχουν γίνει. Με λίγα οι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα. 

Όσον αφορά την εικόνα του τερέν, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της επισποράς. Εξ ου και υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα στο μάτι. Είναι μια διαδικασία η οποία ήταν απαραίτητη να γίνει ενόψει χειμώνα, τώρα στο διάστημα της διακοπής και με δεδομένο πως το επόμενο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ, σε οποιαδήποτε διοργάνωση, είναι στις 30 Οκτώβρη. 

Μάλιστα οι διαβεβαιώσεις των υπευθύνων, είναι πως δεν θα επηρεάσει αυτή την διαδικασία, το γεγονός πως υπάρχει απόψε ματς της εθνικής ομάδας. Ενδεχομένως θα μπορούσε να δημιουργηθεί πρόβλημα, αν επιβαρυνόταν και με προπονήσεις. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και επομένως δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.