Οριστικό: Αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια ο Τάντιτς από τον Άγιαξ

Ντούσαν Τάντιτς

i

©Ιntime

Οριστικό: Αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια ο Τάντιτς από τον Άγιαξ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:37 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 14.07.2023

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Ντούσαν Τάντιτς, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ολλανδική ομάδα μετά από πέντε χρόνια παρουσίας.

Ο Ντούσαν Τάντιτς αποτελεί παρελθόν από τον Άγιαξ, με τον Σέρβο να βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2018. 

Τα δημοσίευματα έλεγαν από την Πέμπτη (13/7) ότι ο Σέρβος διεθνής ήταν δυσαρεστημένος με την ποιότητα του ρόστερ στον Άγιαξ και είχε συνάντηση με τον διευθυντή της ομάδας, Σβεν Μίσλιντατ

Αζίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είχε συμβόλαιο με τον Αίαντα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως ο 35χρονος ζήτησε να λυθεί.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, «Η απόφαση να φύγω από τον σύλλογο ήταν πολύ δύσκολο να ληφθεί. Ωστόσο, πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Νομίζω ότι δεν είναι μόνο καλό για εμένα, αλλά και για τον σύλλογο να έχει μια νέα αρχή. Θα παραμείνω παίκτης του Άγιαξ για πάντα και ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στο Άμστερνταμ, σε διαφορετικό ρόλο ως προπονητής»

Ο Σβεν Μίσλιντατ πρόσθεσε, «Ο Ντούσαν μας ενημέρωσε ότι ήθελε να λύσει το τρέχον συμβόλαιό του εδώ στο Άμστερνταμ. Από την άφιξή του το 2018, κάθε χρόνο έδειξε πόσο σημαντικός ήταν για την ομάδα, στεκόμενος ως πραγματικός ηγέτης τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Πέρυσι ξεχώρισε πάνω από όλους με τα στατιστικά του και από την άφιξή του στο Άμστερνταμ δεν έχει χάσει ούτε έναν αγωνιστικό αγώνα. 

Ως εκ τούτου, είναι επίσης μια απώλεια για τον Μορίς Στέιν και το επιτελείο του που έφυγε τώρα. Θα θέλαμε πολύ να τον κρατήσουμε για τον σύλλογο, αλλά σεβόμαστε την επιθυμία του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Άγιαξ είχε προηγουμένως έρθει σε επαφή μαζί του για τη συνέχιση της καριέρας του στο επάγγελμα του προπονητή, τον έχουμε ενημερώσει ότι η πόρτα σίγουρα θα παραμείνει ανοιχτή για αυτόν από αυτή την άποψη». 

Ήταν στα δικαστήρια για κατηγορίες ξυλοδαρμού και βιασμού, αυτός έχει να παίξει ποδόσφαιρο 1,5 χρόνο και σήμερα ανακοίνωσαν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού
PREMIER LEAGUE

17:47 - 14.07.2023

Ήταν στα δικαστήρια για κατηγορίες ξυλοδαρμού και βιασμού, αυτός έχει να παίξει ποδόσφαιρο 1,5 χρόνο και σήμερα ανακοίνωσαν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού

Η Χάριετ Ρόμπσον μπορεί να κατηγόρησε τον Γκρίνγουντ για βιασμό το 2022, ωστόσο οι δύο τους - 1,5 χρόνο αργότερα - ανακοίνωσαν την γέννηση του παιδιού τους.

Ο Τάντιτς πήγε στον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2018 από τη Σαουθάμπτον και έκτοτε κατέγραψε 241 συμμετοχές με 105 γκολ με τη φανέλα του Αίαντα.