Όρθια η Τορίνο στην έδρα της Σασουόλο, σφράγισε την παραμονή η Έμπολι (vid)

Πήρε ισοπαλία στην έδρα της Σασουόλο η Τορίνο.

Όρθια η Τορίνο στην έδρα της Σασουόλο, σφράγισε την παραμονή η Έμπολι (vid)

Sportal newsroom 23:50 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 04.04.2023

Serie A: Η Τορίνο πήρε 1-1 στην έδρα της Σασουόλο και η Έμπολι λύγισε 1-0 τη Λέτσε.

Με δύο αναμετρήσεις ομάδων που βρίσκονται από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω ολοκληρώθηκε η 28η αγωνιστική στη Serie A.

Η Σασουόλο είχε την ευκαιρία να σημειώσει την πέμπτη σερί νίκη της και να προσπεράσει την Τορίνο. Άνοιξε, μάλιστα, το σκορ με τον Πιναμόντι στο 37’. Θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη στο 58’ όταν ο Λοριέντε πέτυχε γκολ για το 2-0, αλλά τελικά αυτό ακυρώθηκε μέσω VAR.

Η Τορίνο, λοιπόν, αναθάρρησε πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 66' με τον Σανάμπρια. Η «γκρανάτα» κράτησε το 1-1 μέχρι το τέλος, πήρε τον βαθμό κι έτσι παρέμεινε πάνω από τη Σασουόλο.

Σπουδαία νίκη αντίθετα, με 1-0 επί της Λέτσε πέτυχε εντός έδρας η Έμπολι. Το ματς κρίθηκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καπούτο στο 62’.

 Η Έμπολι έτσι έβαλε τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών. Οι γηπεδούχοι να σημειωθεί ότι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τονέλι στο 97'. Μ' αυτή τη νίκη, πάντως, η Έμπολι ξέφυγε 12 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία.

Η Λέτσε, παράλληλα, υπέστη την πέμπτη διαδοχική ήττα της και ναι μεν έχει οκτώ βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχασε την ευκαιρία ν’ απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο.