«Καθάρισε» την Οσασούνα κι έμεινε... ζωντανή η Ρεάλ
i

Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης / Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images/Ideal Images

«Καθάρισε» την Οσασούνα κι έμεινε... ζωντανή η Ρεάλ

Sportal newsroom 23:58 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 19.02.2023

Τα βρήκε λίγο σκούρα κόντρα στην Οσασούνα η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως πήρε το διπλό επικρατώντας 2-0 με τα γκολ των Βαλβέρδε (78') και Ασένσιο (92') στο δεύτερο ημίχρονο.

Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε η Ρεάλ! Η «Βασίλισσα» έβλεπε τον χρόνο να περνάει και να μην υπάρχει σκορ, όμως οι Βαλβέρδε και Ασένσιο βγήκαν μπροστά και «καθάρισαν» την Οσασούνα με δύο γκολ στο τελευταία τέταρτο του παιχνιδιού.

Έτσι, οι Μαδριλένοι επέστρεψαν στο -5 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η ομάδα του Γιαγκόμπα Αρασάτε έμεινε στην 10η θέση και στους 30 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «μερένχες» ήταν κυρίαρχοι, με τον Βινίσιους να κάνει ότι μπορεί, προκειμένου να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν σχεδόν ίδια και τελικά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παρότι αγχώθηκε, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η αρχή έγινε με τον Βαλβέρδε στο 78', ενώ στο 92ο λεπτό ο Ασένσιο διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οσασούνα: Ερέρα, Μονκαγιόλα, Ρ. Γκαρθία(63’ Μορένο), Νταβίντ Γκαρθία, Σάντσεθ, Τόρο(85’ Κίκε Γκαρθία), Γκόμεθ, Ρουμπέν Γκαρθία, Μπραζάνατς(72’ Ορόθ), Αμπντέ(85’ Κίκε), Μπούντιμιρ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Νάτσο(77’ Νάτσο), Καμαβινγκά, Μόντριτς, Θεμπάγιος(66’ Ασένσιο), Βαλβέρε, Ροδρίγο(87’ Άλβαρο Ροντρίγκες), Βινίσιους.